KUDÜS GECESİNE DAVET

KUDÜS GECESİNE DAVET

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi olarak tüm Türkiye’de AGD – MGV Genel Merkezimiz tarafından başlatılan Kudüs Gecesi Programı Samsunumuzda 9 Kasım Perşembe günü Saat 19.00’da SBB Çok Amaçlı Ömer Halis Demir salonunda icra edilecek.

A+A-

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi olarak tüm Türkiye’de AGD – MGV Genel Merkezimiz tarafından başlatılan Kudüs Gecesi Programı Samsunumuzda 9 Kasım Perşembe günü Saat 19.00’da SBB Çok Amaçlı Ömer Halis Demir salonunda icra edilecek.

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Başkanı Şenol ALTUN, Basın bilgilendirme toplantısında şunları söyledi: AGD olarak dün olduğu gibi bugün de mazlum Filistin halkının yanında Kudüs davasına her daim omuz vermeye devam edeceğiz.

1947 yılından beri işgal politikası ile topraklarını genişleten Siyonist İsrail ,bugün geldiğimiz noktada Filistinli Müslümanlara kan kusturuyor. İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları şiddetli bir şekilde sürüyor.Bölgede ev, okul, hastane, cami, kilise bakılmaksızın her yer bombalanıyor.

Açıklanan son Resmi verilere göre saldırılarda 4 bin 104'ü çocuk, 2 bin 641'si kadın olmak üzere 10 bin 22 Filistinli yaşamını yitirdi, en az 25 bin kişi de yaralandı.

Ortalama her 10 dakikada bir çocuk öldürüldü…!!!

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail'in yoğun saldırıları altındaki Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana ortalama her 10 dakikada bir çocuğun öldürüldüğünü, 2 çocuğun da yaralandığını bildirdi.

16 yıldır Gazze şehrini açık bir cezaevi olarak kullanan Siyonist İsrail 7 Ekim tarihinde Gazze halkının özgürlük mücadelesinin direniş gücü Kassam Mücahit Tugayları destansı bir mücadele vererek varlıklarını ortaya koymuşlardır.

Filistin Davası, tüm insanlığın izzetini korumak için gayret etmiş Şeyh Ahmed Yasin’lerin, İzzeddin El-Kassam’ların, Abdülaziz Rantisi’lerin ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ların davası olduğunun bilincinde olarak Milli Görüş erleri olarak  “Ne kadar zulmederseniz edin, ne kadar kan dökerseniz dökün, Mescidi Aksa’yı, Kudüs’ü, Filistin’i bizden koparamayacaksınız! Bizler kanımızın son damlasına kadar “Özgür Kudüs” için savaşacağız!”

İşgal rejimi İsrail'in İlk Kıblemize yaptığı alçak saldırılara karşı Mescid-i Aksa'mızı müdafaa etmek ve Filistin direnişinin yanında olduğumuzu haykırmak için bugüne kadar şehrimizde ;

Şehit olan Müslüman kardeşlerimiz için Gıyabi Cenaze namazı,

Filistin’e Destek Siyonist İsrail’i tel’in Mitingi ,

Siyonist İsrail’in saldırılarına karşı basın açıklamaları

Gazze’de şehit düşen çocuklar için Sabah Namazı Buluşmaları ve dua programı

Siyonist İsrail’in Gazze’de hastahaneleri ,okulları ve mülteci kamplarını bombalaması üzerine Filistin’e Destek Konvoyu,

Birleşmiş Milletlerin ateşkes kararına rağmen soykırım için bombalamaya devam eden İsrail için Samsun Adliyesinde dava açtık,

Şimdi ise Kudüs gecesi Programı ile kardeşlerimize manevi destek için  Hamas’ın Türkiye yöneticilerin den Talal NASSAR BEY’İN katılımıyla güzide bir program için hazırlanıyoruz.

Kudüs Gecesi Programımız 9 Kasım Perşembe gün saat 19.00 da SBB çok amaçlı salonu olan Ömer Halis Demir salonunda Kuranı kerim tilavetiyle başlayacak.

Programa hatip olarak AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan Bey katılacak. Filistin Davasının dünü ve bugünü konulu bir sunum yapacak. Kudüs ve Mescidi Aksa konulu Sinevizyon gösterimi ile programımız devam edecek. Dolunay ezgi Grubu ise Filistin Marş ve ezgileri ile bizlerle olacak.

Bu vesile ile Tüm halkımızı Kudüs Gecesi Programımıza davet ediyoruz.

NOT: Bafra Anadolu Gençlik Derneği Önünden Saat: 17:00’da Araçlar Hareket Edecektir.

whatsapp-image-2023-11-09-at-13-42-18.jpegwhatsapp-image-2023-11-09-at-13-42-18-1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.