Köylerimiz Boşalıyor

Köylerimiz Boşalıyor

Saadet Partisi Samsun Milletvekili adayı Süleyman KARAGÖZ, köy ziyaretlerinde partisinin görüş ve projelerini açıklamaya devam ediyor.

A+A-

Karagöz şunları söyledi;

Üzülerek müşahede ediyoruz ki, köylerimiz boşalmaktadır.Her köy kahvehanesinde  üniversite mezunu işsiz gençlerle  karşılaşıyorum ve üzülüyorum.Doğduğu topraklarda ekmeğini kazanamayan insanımız,bir umutla soluğu patlama noktasına gelen büyük şehirlerde alıyor.54.efsane ERBAKAN hükümeti döneminde 1 lt mazot almak için 2,2 kg buğday satan köylümüzün,şu anda 1 lt mazot almak için 9-10 kg buğday satması gerekiyor.Girdi maliyetleri son derece yükselmiştir.Kısacası köylümüz perişandır.Bu artık sürdürülemez bir durumdur.

 Miletimiz SAADET PARTİSİ’ni özlemle bekliyor,istihdam projelerimizle göçü önleyerek gençlerimize iş imkanı sağlayacağız. Bu projelerimizden bir taneside pelet üretim projesidir.

Hammaddesi talaş, orman ve ağaç endüstrisi atıkları, tarım kesiminin bitkisel ve hayvansal atıkları, kentsel atıklar, tarımda endüstri atıkları olan Pelet Üretim tesisleri kurarak,hem iç piyasaya hem de dış ülkelere satışın sağlayacağız.

sadet-partisi.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.