KOŞU KÖYÜ HATTINDA ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

KOŞU KÖYÜ HATTINDA ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç 31 Mart Yerel seçimler için mahalle ziyaretlerine devam ediyor.Sorunları yerinde dinleyip çözümlerini sunuyor.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç ‘a Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti ve MHP teşkilat mensupları, Koşu Köyü   Mahallesindeki seçim gezilerinde eşlik ettiler.

Koşu Köyü Mahallesinde kalabalık bir topluluğa hitap eden  Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç  yaptığı konuşmanın ardından vatandaşların önemli gördükleri ulaşım ve dolmuş problemleri için çalışmalar yaptıklarını ve bu konun takipçisi olacağını belirterek sorulan soruları cevaplandırdı.

 

Başkan Kılıç, ‘’ Bu bölgede herkesin aracı olduğu için bu bölgeye gelen minibüsler dolmuyor. Bizim çocukluğumda 15-20 dakikaya minibüs doluyordu biz de geliyorduk. Ama şimdi herkesin aracı olduğu için minibüsler dolmuyor. Şunu söyleyeyim bu konuda da mağdur olanlar bayanlar. Bununla alakalı bir kız çocuğu yanıma geldi ve özellikle mağdur olduğunu söyledi. Ben babamla beraber Bafra’ya geliyorum mecburen iş saatinde ve okuluma gitmek için  bir saat Bafra’da beklemek zorunda kalıyorum .

Şimdi erkekler arabayı alıp gidiyorlar, bayanlar kalıyorlar. Bayanlar da yola çıkıp el edemiyor, köy minibüsü de köyde dolmuyor ya da gelmiyor. Şimdi dolmuş değil de yolcu minibüslerini belirli saatler de biz kaldırabilir miyiz, en azından bir sefer yerine 3 sefer ya da 4 sefer yaptırabilir miyiz, 2 seferinin ücretini biz ödeyebilirmiyiz diye aslında muhtarlarımız ile toplantı yaptık bu konu ile alakalı. Görüşme yaptık ama buna o anda bir çözüm bulamadık. Ondan sonra da işimizin yoğunluğundan dolayı çözüm bulamadık. İnşallah bu yeni dönemde diğer bölgede de aynı sıkıntı var ama özellikle bu bölgede Samsun Büyükşehir Belediyesi ile bu konuyu konuşup, çünkü ulaşım ile Büyükşehir ilgileniyor, bu konuya bir çözüm getirilmesi gerekiyor. Bu konu Büyükşehir’in meselesi olduğu için ben ne kadarını çözebilirim bilmiyorum ama gerekli görüşmeleri yapıp elimden geleni yapacağım.’’ dedi.

kosu-koyu-hattinda-ulasim-sorununu-cozecegiz.jpg kosu-koyu-hattinda-ulasim-sorununu-cozecegiz-1.jpg kosu-koyu-hattinda-ulasim-sorununu-cozecegiz-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.