KOSOVA FAHRİ KONSOLOSU FAHRETTİN GÜLENER BAFRA’DA

KOSOVA FAHRİ KONSOLOSU FAHRETTİN GÜLENER BAFRA’DA

Bursa ve Avrupa’nın sayılı işadamlarından olan Kosova Fahri Konsolosu Fahrettin Gülener, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Kosovalılar Derneği Başkanı Sebahattin Gündüz ve yönetimi Kosova Fahri Konsolosu Fahrettin Gülener, Kosova –Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gündüz, S.S. Samsun İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Samsun Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zabit Pilan’ı ağırladı.

 

Kosova Fahri Konsolosu Fahrettin Gülener, iş hayatındaki başarıların Kosova Fahri Konsolosluk görevinde de sürdüreceğini, Kosova için gerekli her türlü işbirliğine hazır olduklarını, Kosovalı sivil toplum örgütlerinin birlik olması için Fahri Konsolosun çok önemli bir misyonu üstlendiği de kaydetti.

 

Bir taraftan sanayici ve işadamlarına yönelik çalışmalar yaparken diğer yandan da gelecek kuşakların yetiştirilmesine büyük önem verdiklerini belirten Kosova Fahri Konsolosu Fahrettin Gülener , “Bursa'nın her geçen gün daha da gelişen ve büyüyen bir şehir olması nedeniyle biz gençlerimize yatırım yapıyoruz. Bu günün gençleri kısa süre sonra ülkemizin ve firmalarımızın idarecileri olacak. Bu anlamda  Avrupa  ülkelerine gönderiyoruz ve geleceklerine yön veriyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile gençlerimizin hem ufkunu açıyor, hem de kültürel gelişimlerine belli düzeyde katkı sağlamış oluyoruz” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Geçmişte görüldüğü gibi Bosna’da Kosova’da bir savaş olduğunda bütün Türk milleti yanlarında ve arkalarında oldu. Geçmişe dayalı bağlar olduğu için bunu hiç kimse yok edemeyecektir. Kosova Cumhuriyeti kurulduktan sonra iki ülke arasındaki bağlar daha da güçlendi. İki milletin kardeşliği daha da güçlenecektir. Türkiye ne kadar güçlü olursa, Balkanlar o kadar emniyette olur” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Kosova Fahri Konsolosu Fahrettin Gülener birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.

kosova-kons-(1).jpgkosova-kons-(2).jpgkosova-kons-(3).jpgkosova-kons-(4).jpgkosova-kons-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.