KÖSE AİLESİ ALAÇAM’A HİZMET ETMEYE DOYMUYOR

KÖSE AİLESİ ALAÇAM’A HİZMET ETMEYE DOYMUYOR

Alaçam İlçesinde Yöre Şarküteriye Muhteşem Açılış

A+A-

35 yıldır Alaçam ve Bölgesine hizmet veren ve başarılara imza atan Kıyas Köse ve Ailesi Alaçam’da yatırımlara doymuyor.

Doğduğu İlçeye yatırım yapmaktan zevk alan Kıyas Köse’yi şimdide oğlu Murat Köse örnek aldı.

Genç işadamı Murat Köse ortağı Selçuk Aygül ile birlikte Alaçam Meydanına modern bir ‘’Yöre Şarküteri.’’ Adı altında işyeri açtı.

Açılış büyük bir kalabalığa sahne oldu.

Açılış sırasında firmalar kendi ürünleri için stant kurarak, tanıtım yaptılar. Vatandaşlara ücretsiz ikramda bulundular.

Yöre Şarküterinin açılış dolayı ile açılışa özel fiyatlarla ürün satışları oldu.

Alaçam Meydanında açılışı gerçekleştirilen Yöre Şarküteri renkli görüntülere sahne oldu.

Açılışta palyaçoların renkli görüntüleri özellikle çocukları sevindirirken büyüklerde nasibini aldı.

Açılışta bir konuşma yapan Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar,’’Alaçam İlçesi her geçen gün kendini yeniliyor. Gelişiyor. Genç işadamımız Murat Köse ve ortağı Alaçam’a modern bir işyeri kazandırdı. Hayırlı olsun diliyorum.’’dedi.

Alaçam Kaymakamı Segin Üçüncü ise,’’Yeni işyerinin hayırlı olması.’’dileğinde bulundu.

Yöre Şarküteri İşletmecisi Murat Köse ise,’’1982 yılında Aygaz tüp bayiliği ile atıldığımız iş hayatına 1996 yılında Beko bayiliğini de ekleyerek mevcut Aygaz bayiliğimizle birleşirdik. Ardından 1999 yılında Bafra da bulunan Şan Otel işletmesinin %50 hissedarı olarak ortağı olduk.1987 yılında kendi adımızı taşıyan inşaat sektörüne ilk adımımızı atarak bu sektörde şu an Yonca İnşaat firması olarak faaliyet sürdürmekteyiz. 01.01.2010 tarihinde Alaçam’ın Bafra Caddesi üzerinde bulunan ve kendi işyerimiz olan 2500 metre karelik 3 katlı “Kıyas Köse Alışveriş merkezi” ’ne taşınarak daha büyük bir mağazaya geçiş yapmış olduk. Burada tüm ev araç-gereçleri, süs eşyaları, halıdan beyaz eşyaya, mobilyadan bardağa kadar tüm ürünlerin satışını tek bir mağazamızdan yapmaktayız. Biz Kıyas Köse Alışveriş Merkezi olarak Beko başta olmak üzere birçok beyaz eşya markasını, Mobilya da Kilim,Halıda Merinos,Züccaciye ve ev gereçlerinde Kütahya Porselen ve Güral Porselen markalarının satışını yapmaktayız. Hedeflerimiz;Topluma daha güzel, güvenli , verimli hizmet verebilmeyi ; herkes daha kaliteli ve daha iyi koşullarda yaşasın diye gerek inşaat sektöründe gerek iç yaşam ünitelerinde en iyisini yapmayı hedefliyoruz. Babamız Kıyas Köse’nin çalışma prensibini, disiplinini örnek alarak iş hayatında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış İşadamı Hasan Çelik’in dua etmesi ve kurdelenin kesilmesi ile başladı.

Açılışa; Alaçam Kaymakamı Sezgin ÜÇÜNCÜ, Yakakent Kaymakamı Ali ARIKAN, Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır, Siyasi Partilerin Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Banka Müdürleri,Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile açılış gerçekleşti.

Haber: Abdullah Özdemir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum