“KOŞAN VE MÜCADELE EDEN TAKIM OLMALIYIZ”

“KOŞAN VE MÜCADELE EDEN TAKIM OLMALIYIZ”

Spor Toto 3. Lig’e yükselen 1930 Bafraspor’da Teknik Direktör Levent Numanoğlu, “Koşan ve mücadele eden takım olmalıyız” dedi.

A+A-

1930 Bafraspor, kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 12 Ağustos’ta Nevşehir Avanos’ta yapılacak kamp çalışmaları öncesinde takımı oluşturmak için çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Levent Numanoğlu, “Bafraspor'u en kısa sürede layık olduğu yere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bayrama kadar bir durum değerlendirmesi yapacağız ve bayram sonu Nevşehir Avanos’ta 10 günlük bir kamp yapacağız. O güne kadar elimizde bulunan genç oyuncularımıza gerekli takviyeleri yaparak, çok koşan, daha çok mücadele eden bir ekip olmak ve özlenen Bafraspor’u taraftarlarımızın önüne çıkartmak istiyoruz” diye konuştu. 
Genç oyuncuları yakından tanımak için yapılan çift kalede sık sık oyunu durdurarak oyuncuların ne yapması konusunda uyarılarda bulunan Numanoğlu, sporcuların oyuna iyi konsantre olmalarını istedi. 
İdmanı izleyen Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ve kulüp yöneticileri sahadan memnun ayrıldı.
Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş, teknik ekibin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, genç kadrolarına takviye yapmak için çalıştıklarını kaydetti.
Görüştükleri isimlerin olduğunu, ancak henüz netleşen bir transferin olmadığını kaydeden Çamaş, ''Yeni sezon için ihtiyaçlarımızı tamamlayıp, en iyi kadroyu kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Taraftarlarımıza yakışan Bafraspor’u yeni sezonda da izlettireceğiz” şeklinde konuştu. 
1930 Bafraspor Kulübü'nde idari menajer konusunda da daha önceki yıllarda görev yapmış Mehmet Kara’nın ismini geçmesi taraftarlar arasında heyecan oluşturdu. 

20130727aw000458_01.jpg20130727aw000458_04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.