KORAY ÇATAN RESTORAN TÜRKİYE FIRINCILAR FEDERASYON BAŞKANINI AĞIRLADI

KORAY ÇATAN RESTORAN TÜRKİYE FIRINCILAR FEDERASYON BAŞKANINI AĞIRLADI

Türkiye Fırıncılar Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye Genelindeki 42 Fırıncılar Odası Başkanı birlikte Koray Çatan Restoran'a gelerek meşhur Bafra pidesinden yediler.

A+A-

Açıldığı ilk günden bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar , projeler ve sunum yaptığı pidelerle bir marka haline gelen KORAY ÇATAN RESTORAN işletmecisi KORAY ÇATAN’a Türkiye Fırıncılar Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye Genelindeki 42 Fırıncılar Odası Başkanı birlikte gelerek meşhur Bafra pidesinden yediler.
Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş’ın oğlu Cemal Bektaş’ın Berçem Bektaş ile mutluluk dolu günü olan düğün merasimine iştirak etmek için Bafra’ya doğru yola çıkan Türkiye Fırıncılar Federasyon  Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye Genelindeki 42 Fırıncılar Odası Başkanı ile birlikte İncesu Yalı Mah. 6007. Sok. No:4
Atakum/Samsun’da bulunan KORAY ÇATAN RESTORAN’ta gelerek meşhur Bafra pidesi yediler.
Yemek sonrası KORAY ÇATAN RESTORAN İşletmecisi Koray Çatan Türkiye Fırıncılar Federasyon  Başkanı Halil İbrahim Balcı ve  Türkiye Genelindeki 42 Fırıncılar Odası Başkanına işletmesi hakkında bilgiler sundu.
Çatan ,’’ Uzun yıllar boyunca unlu mamülleri sektöründe hizmet vermekte olan bizler, 2014 yılından itibaren restoran sektöründe siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. Şimdi ise "Kendi Etimiz, Kendi Lezzetimiz" sloganıyla Koray Çatan Restoran markamızla sizlerleyiz. Alanında uzman çalışanlarımız, güler yüzlü ekibimiz, kaliteli ürünler, uygun fiyat, güvenilir, hızlı ve üstün hizmet anlayışı ile karşınızdayız.
"Coğrafi işaret" tesciline sahip lezzetler arasında yer alan Bafra Pidesi'nin  ince hamuru, gevrekliği, odun ateşinde pişirilişi, yapılışında kullanılan doğal tereyağı ve en önemlisi kendi çiftliğimizde özenle yetiştirdiğimiz hayvanlarımızın etinden çekilen kıymamız ile sizlere Koray Çatan Restoran  olarak "Kendi etimiz kendi lezzetimiz" anlayışıyla hizmet vermeye başladık.
Meşhur Bafra Pidecisi Koray Çatan Restoran  Bafra Pidesi'nin yüzlerce yıllık süregelen lezzet geleneğini yaşatmaya devam etmektedir. Bafra Pidesi, Samsun'un Bafra ilçesine ait dünyaya ün salmış yöresel kapalı kıyma pidesidir. Çıtır hamuru ve özel iç malzemesi ve pişirme tekniği ile kendine has bir lezzeti vardır. Samsun'da Bafra Pidesi lezzetini restoranımız Meşhur Bafra Pidecisi Koray Çatan Restoran'da bulabilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için sizlere işletmemiz adına teşekkürlerimizi sunmak isteriz.’’dedi.

whatsapp-image-2022-06-29-at-13-01-40-800x533.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.