KORAY AYDIN ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

KORAY AYDIN ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın, 1 Eylül’de Ankara’da düzenleyeceği basın toplantısında MHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığına aday olacağını bir süre önce duyuran Trabzon Milletvekili ve MHP’nin kilit ismi Koray Aydın adaylığı açıklayacağı günü kamuoyuna duyurdu.

 4 Kasım da yapılacak olan MHP Genel Başkanlık kongresine Değişim Hareketitin önderi Koray Aydın 1 Eylül Cumartesi günü varım diyecek.

 Aydın, ““Ülküdaşlarım, Türkiye’nin her zamankinden daha güçlü bir MHP’ye ihtiyacı var. Milletimiz, bir ışık bekliyor.İktidardakiler, bugün sinsice Türkiye’yi paylaştırıyorlar. Bu işi alıştıra-alıştıra yapıyorlar ve zaman da onların lehine işliyor. Bu ülkenin sahibi olan sizler, bizler bu millete bir yol açma gibi bir tarihi sorumlulukla karşı karşıyayız. Şunu iyice kavrayalım. Bu işleri ustaca götüren siyasi iktidar artık önünde bir engel kalmadığı şuuruyla hareket ediyor. Ayrılıklar kaşınıyor. Ayrılıklar üzerinden de yeni bir toplum modeli oluşturuluyor. Yeni bir Türkiye, kurulmak isteniyor. Önümüzdeki süreçteki adımı yeni bir anayasayı Türk milletinin önüne koyarak atacaklar. Yeni anayasayla amaçlanan Türk kimliğini ortadan kaldırmaktır.”dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum