Köpek saldıran Muhtar olayı anlattı

Köpek saldıran Muhtar olayı anlattı

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, Kaymakamlık evinin önünde bulunan kangal cinsi 2 köpeğin saldırısı sonucu hastanelik oldu

A+A-
Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır Saldırı anını  anlattı. 
Bir davete gitmek  için Birkaç Muhtar arkadaş ile Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkeli evinden almaya gittik.Arabımızı konutun önüne çekerek Kaymakam Ali Fuat Türkeli beklemeye başladık.
ARABADAN AŞAĞI İNDİM
Arabada 2-3 dakika kaldıktan sonra kaymakamı karşılamak için arabadan aşağı indim. O sırada kaymakam lojmanında görevli polis memuru kapıya kadar gelerek lojmanın içindemi yoksa dışındamı beklemek istersiniz diye soru yöneltti.Bende kendisine kaymakamı dışarıda bekleyeceğimizi söyledim.
POLİS MEMURU BİZİ UYARMADI
Polis memuru ile konuşmaya devam ederken evin önünde bulunan  duvarının önüne kadar geldim. Biraz Kafamı kaldırıp duvarın üstünden Kaymakam geliyormu diye kapıya doğru baktım.O sırada kangal köpeklerden bir tanesi duvara doğru firlayıp pençesi ile suratıma daldı.Ben olayın şoku ile  ne olduğunu anlamadım ama her taraf kan gölü olmuştu.Sonra arabada bekleyen Muhtar arkadaşların yardımı ile Bafra Devlet Hastanesine gittik.Daha sonrada cerrahi estetik için Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildim Şuan da durumum iyi dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.