Köktaş: Omurga Ne kadar güçlüyse siyasi parti de o kadar dayanıklı olur

Köktaş: Omurga Ne kadar güçlüyse siyasi parti de o kadar dayanıklı olur

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bizler siyasi partileri bir canlıya benzetiriz. Bu canlının omurgasını da teşkilatlar oluşturur. Bu omurga ne kadar güçlü ve sağlam olursa, o siyasi parti de o kadar dayanıklı olur, ayakta kalır, hedeflerine ulaş

A+A-
İlçe kongrelerinin hazırlıklarını yapmak üzere teşkilat çalışmaları kapsamında il koordinatörü olarak görevli olduğu Adana'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, gerçekleştirilen Yumurtalık ve Ceyhan İlçe Kongrelerine katıldı.
 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İl koordinatörü olarak görevli olduğu Adana ilinin Yumurtalık ve Ceyhan ilçe Olağan kongrelerine katılarak divan başkanlığı görevini yaptı. 
 
DUALARIMIZ KAHRAMANLARIMIZ İÇİN
Gerçekleştirilen kongrelerde partilere seslenen Milletvekili Köktaş, "Sözlerime başlamadan önce vatanımız, ay-yıldızlı bayrağımız uğruna canını seve seve veren tüm kahraman şehitlerimizin mekânı cennet olsun, Ailelerine sabır ve başsağlığı, Gazilerimize de hayırlı, uzun ömürler diliyorum.
Yine Ülkemizi terör tehdidinden korumak ve bölgemizi huzura kavuşturmak, güvenliğini amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan kahraman Mehmetçiğimize de Rabbim den muvaffakiyetler diliyorum. Dualarımız onlarladır.
 
TEŞKİLATLAR PARTİLERİN OMURGASIDIR
Değerli yol arkadaşlarım; Birlik ve beraberlik şuuruyla heyecanımızı ve coşkumuzu tazelediğimiz bayram havasında düzenlediğimiz kongrelerimizin  teşkilatımız, partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Bizler siyasi partileri bir canlıya benzetiriz. Bu canlının omurgasını da teşkilatlar oluşturur. Bu omurga ne kadar güçlü ve sağlam olursa, o siyasi parti o kadar dayanıklı olur, ayakta kalır, hedeflerine ulaşır.
Onun için biz mahalle teşkilatlarımızla, gençlik ve kadın kollarımızla, ana kademelerimizle, seçilmiş meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle tek vucüt, tek yürek, tek ses olarak çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz.
AK Parti, kadınlarla birlikte, kadınlar için siyaset yapar, gençlerle birlikte gençler için siyaset yaparak toplumun her kesimini kucaklamıştır.
 
DÜNYADA SÖZ SAHİBİ
Milletin içinden çıkan kadroların kurduğu, rotasını çizdiği AK Parti'nin 16 yıllık iktidarları boyunca  kalkınma ve yatırım alanında elde ettiği başarılar Cumhuriyet tarihinin kat ve kat üzerine çıkmıştır. 'Kaynak Türkiye'dir diyerek ülkemizin kaynakları şer odaklarına yedirilmeyip milletimizin hizmetine sunuldu. Türkiye’nin dört bir yanında ulaşımda, eğitimde, sağlıkta her alanda bir devrim yaşatarak önemli bir sıçrama yapmasını sağladık.
İnsan odaklı, toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklayan, bu hizmetleri daha kapsayıcı bir çerçeveye oturtmayı hamdolsun başardık. 
Öyle lafla modern ve çağdaş ülke olmuyor. Bugün Türkiye rastgele bir ülke değil artık. 2002 sonrası Milletimizin desteği ile göreve gelen AK Parti iktidarı ile birlikte her alanda yaptığı başarılı çalışmalarla gururla övünülen dünyada söz sahibi olan bir ülke haline geldi." diye konuştu
601cc26e-7193-4890-b62f-cb325eccef09.jpgdwyfaaex0aadzfo.jpgf0c52295-8e80-4bfe-9940-4b1d0d8d344e-(1).jpg
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.