Kocaman Hollanda maçını yorumladı

Kocaman Hollanda maçını yorumladı

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, golsüz sona eren Beşiktaş hazırlık maçı sonrası, A Milli Takım'ın Hollanda ile oynayacağı maçı değerlendirdi.

A+A-

por Toto Süper Lig’e verilen milli arada Beşiktaş ve Torku Konyaspor’un Gebze’de oynadığı karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi. 
Beraberlik sonrası maçı değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Sıcak bir havaydı. Performans açısından tabii ki etkileyici, aynı zamanda zemin de biraz problemliydi. Ama buna rağmen Beşiktaş'ta, bizim takımımız da bir hazırlık karşılaşmasında olabilecek olanca ciddiyetiyle oynamaya çalıştı. En azından bizim adımıza şunu söyleyebilirim ki; son derece verimli bir karşılaşma oldu. Önümüzdeki haftalara buradan aldığımız bilgileri taşıyacağımızı ümit ediyorum” dedi.
A Milli Takım'ın Hollanda ile oynayacağı maçı da değerlendiren Kocaman, “Bizim gibi, şu anda futbol dünyasının içerisinde olsak da, dışarıdan seyredenler için söylenecek tek bir şey var; başarılar diliyorum. Önemli bir maç, herkes de bunun farkında. Oynayanlar da, çalıştıranlar da, tüm ülke, futbolla ilgilenen herkes bunun farkında. Son derece morale ihtiyacımız olduğu bir zamanda bu maçın oynandığı da bir gerçek, ama üçüncü şahıs olarak söyleyebileceğimiz tek şey başarılar dilemek. Ben de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Maç sonrası takımların sahadan ayrılışları sırasında ise Beşiktaş otobüsünün önünde büyük bir kalabalık birikti. Bazı vatandaşlar oyunculara hediye vermeye çalışırken, bazıları da oyuncuların fotoğrafını çekmek için büyük çaba harcadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.