KIZILIRMAK ANAOKULU EKO TİMİ, BAŞKAN ŞAHİN’İ AĞIRLADI

KIZILIRMAK ANAOKULU EKO TİMİ, BAŞKAN ŞAHİN’İ AĞIRLADI

“Çevre Bilinci, Çöp Atık ve Geri Dönüşüm” konularında uzun soluklu çalışma yapan Bafra Kızılırmak Anaokulu Eko Timi bu ay ki etkinliklerinde Başkan Şahin ile bir araya geldi.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Kızılırmak Anaokulu’nu ziyaret etti.

 

Başkan Şahin’i karşılayan minik öğrenciler, kendi yapımları olan bir hediye takdim ettiler. Daha sonra öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Şahin’e, koordinatör öğretmenler Şennur Koç ve G. Ülkü Arslan tarafından Bafra Kızılırmak Anaokulu’nun 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi “Eko Okul Eylem Planı” hakkında bilgi verildi.

 

Eko Timinde yer alan minikler, koordinatör öğretmenleri eşliğinde Belediye Başkanı Zihni Şahin ile atıklar ve geri dönüşüm hakkında görseller kullanarak söyleşi yaptı.

 

Öğrencilerin bu uygulama çalışmaları ile şimdiden eğitilmesinin önemine değinen Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Burada kazandıkları alışkanlıklar onları yaşamlarının her döneminde etkileyecek ve başarılarına katkı sağlayacaktır.” Dedi.

 

“Doğanın korunması, tüm canlıların sağlığı için yapılabilecek en önemli şey” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Şahin, toplumda herkesin konuyla ilgili bilince kavuşturulması için belediye olarak da değişik faaliyetlerde bulunduklarını belirtti. Buna rağmen hala pek çok insanın sokaklara çöp attığını, gezi ve pikniklerde çevresini kirletmeyi sürdürdüğünü ifade eden Başkan Şahin, bazı davranışların alışkanlık haline dönüşmesi zaman aldığını belirterek şunları söyledi. “İleri yaşlarda bu alışkanlıkları kazanmak hiç de kolay olmuyor. Bu nedenle güzel davranışların alışkanlık haline gelebilmesi için okul öncesinde eğitime başlanması gerekiyor. Sizler de burada bu iyi alışkanlıkları çocuklarımıza, yarınlarımıza taşımaları için bu güzel çalışmayı yaparak onları eğitiyorsunuz. Bu işi çok önemsiyoruz.” Dedi.

 

Etkinlik nedeni ile çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Şahin, öğretmen ve öğrencilere eko okul kapsamında yaptıkları çalışmalarda başarılar dileyerek tebrik etti.

 

Etkinlikte, okul müdür yardımcısı Elif Değermenci ve Bafra Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Yaman da hazır bulundu.

eko_tim-(2).jpgeko_tim-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.