Kızılay’dan Bağışçılara Ödül

Kızılay’dan Bağışçılara Ödül

Samsun’un Bafra ilçesinde kan bağışında bulunan vatandaşlara, Kızılay Bafra Şubesi tarafından ödül töreni düzenlendi.

A+A-

Kızılay Bafra Şubesi tarafından Bafra’da düzenli olarak kan bağışı yapan vatandaşlara, Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen törenle onurluk ve onur belgesi takdim edildi.

Törenin başlangıcında Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından organ bağışı standı kurulurken törene katılan kan bağışçıları organ bağışında da bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın ve çok sayıda vatandaş programda kan ve organ bağışına dikkat çekerken konuşmalar yapıldı.

Müjdeli Haber Osman Genç’ten geldi

Programda konuşma yapan Kızılay Bafra Şube Başkanı Osman Genç, yaptığı konuşmada, “Saygı değer katılımcılar ve sevgili bağışçılar sizlere bu müjdeyi vermek beni gururlandırıyor. Bugüne kadar kan bağışlarında sabit bir yer arayışı içerisindeydik. Artık arayışımız son buldu ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin sayesinde Bafra Belediye Binası girişinde belediyeye ait otel binasının alt katında kalıcı bir Kan Bağış Noktası yaptırıyoruz. Bafra’mıza hayırlı olsun.” dedi.

Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ise yaptığı konuşmada, “Kızılay Bafra Şubesi ekibini Başkanı Osman Genç’ten kan alma işlemini yapan sağlık personeline kadar herkesi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Bafra’da çok güzel işler yaptınız. Bafra’da ülke için ülke vatandaşları için hizmetlerde bulunuyorsunuz. Size kendi adıma ve Bafra halkı adına teşekkür ederim.” İfadelerinde bulundu.

Bafra’ya Trambosit Makinesi istiyoruz

LÖSEV Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz yaptığı konuşmada, “Biz Lösemi hastaları için Trambosit bağışı çok önemli bir konudur. Bafra’da imkanların sağlanıp Trambosit bağışı için gerekli makinenin de getirilmesini istiyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol tarafından kan bağışçılarına onurlukları ve onur belgeleri takdim edildi. 

1-580.jpg2-539.jpg3-457.jpg4-314.jpg5-207.jpg6-135.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.