Kırcalı;"Mübadil Derneği Üyeleri ile beraber oldu"

Kırcalı;"Mübadil Derneği Üyeleri ile beraber oldu"

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tozlu, Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile birlikte Atakum ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı.

A+A-

foto-galeri-030.gif

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tozlu, Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile birlikte Atakum ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı. Mübadil Derneği Üyeleri ile beraber oldu. Vatandaşlarla sohbetler yaptı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Türkiye Şili Parlamentolar arası dostluk grubu yönetim kurulu başkanı Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: 16 Nisana biz doğruları milletimizle paylaşarak hayır diye cephe ve kutuplaştırma oluşturanlar ise yalan konuşmalarla geldi. Biz 18 maddeyi açıkladık. Biz milletimize gittik. Ülkemizin her karışını gezerek vatandaşlarımızla buluştuk. Anayasa değişikliğini doğru olarak anlattık. Biz gençlerimize güvendik. Siyaset yapmalarının önünü açtık. Hayır diye cephe oluşturanlar 18-24 yaş arası 9 milyon gencimizi yok saydılar. Gençlerimize güvenmediler. 2 yılda Emekli olacaklar yalanını konuştular. Bugün pek çok ülkenin nüfusu bile 9 milyon değil.  Biz Cumhuriyetimiz daha da güçlenecek dedik. Hayır diye cephe oluşturanlar rejim yıkılacak diye yalan konuştular. Biz tarafsız yargı dedik. Buna da itiraz ettiler. Biz çift başlılık bitsin dedik, koalisyonlar ve getirdiği krizler son bulsun dedik tek adamlık yalanını ortaya attılar. Her alanda yalan konuştular. Her yalanların da ise milletimize yakalandılar.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Anayasa değişikliğinin özü koalisyonların bitecek olmasıdır. Bundan rahatsız oluyorlar. Anayasa değişikliği ile cumhurbaşkanı ayrı başbakan ayrı hareket ederek krizlere neden olamayacaktır. Bundan rahatsız oluyorlar. Bundan kimler rahatsız oluyor, rant ekonomisinden, faizlerden beslenenler rahatsız oluyor. 15 Yıldır milletimizi sömüremediler. Artık sömüremeyeceklerini görüyorlar. Bu nedenle tüm vesayet odakları hayır cephesi ile kutuplaştırma oluşturuyor. HDP-FETÖ-PKK-DAEŞ seferberlik halinde hayır için çalışıyor. Avrupa ülkeleri işi güçü bırakmış hayır için çalışıyor. Hayır diyen demokratik tercihlerini veren vatandaşlarımızın kararlarını bir kez daha düşnmelerini rica ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.