Kırcalı: "Saygı ve rahmetle anıyorum"

Kırcalı: "Saygı ve rahmetle anıyorum"

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı Samsun spor kafilesinin 20 Ocak 1989 tarihinde Malatya spor deplasmanına giderken meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybedenleri saygı, rahmet ve dualarla andıklarını söyledi.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı Samsun spor kafilesinin 20 Ocak 1989 tarihinde Malatya spor deplasmanına giderken meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybedenleri saygı, rahmet ve dualarla andıklarını söyledi. Hayatta kalanlara sağlık ve uzun ömürler diledi.

20 Ocak 1989 tarihinin tarifi imkânsız bir acı olduğunu söyleyen milletvekili Kırcalı açıklamalarında şunları söyledi: Türk spor tarihine 'Futbol şehitleri' olarak geçen feci kazada yaşamını yitiren Samsun spor Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoförümüz Asım Özkan'ı saygı ve rahmetle anıyorum. Kazada kurtulan ve bugün hayatta olanlara da uzun ve sağlıklı bir hayat diliyorum.

Milletvekili Kırcalı sözlerine şöyle tamamladı:  " Samsunumuz ve Spor tarihimize tarifi imkânsız acı bir gün olarak geçen elim kazada hayatını kaybedenlere bir kez daha RABBİM’DEN rahmet, acılı aileleri ile camiamıza, sabır ve baş sağlığı diliyorum. Kazada kurtulan ve bugün hayatta olanlara da uzun, sağlıklı ve başarılarla dolu ömürler diliyorum. 27 yıl önce bugün Malatyaspor deplasmanına giderken yaşadığımız tarifi imkânsız acıyı halen yüreğimizde yaşıyoruz. Cenabı Allah, hiç kimseye bir daha böyle bir acılar yaşatmasın. " dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.