KIRCALI: KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR ÜLKEMİZİ BÖLEMEYECEKLER

KIRCALI: KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR ÜLKEMİZİ BÖLEMEYECEKLER

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı Ankara’da nöbet tutan polisleri, Anakara emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Maksut Yüksel ve GATA’da tedavi gören Samsunlu gazimiz Uzm. Çavuş Salih Şanlı’yı ziyaret etti.

A+A-

 Kırcalı, son günlerde yaşanan terör olayları hakkında da açıklama yaptı. Kırcalı” Türkiye’de iç savaş çıkartmak isteyenlere karşı sağduyulu olmalıyız. Milletimizi bir birine düşürmek ülkemizi karıştırmak ve kardeşkanı dökmek isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Milletimiz bu oyunu bozacaktır. Mehmetçiklerimizin, polislerimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yanındayız.” Dedi.

AK parti Samsun Milletvekili açıklamalarında şunları söyledi: Kalkınan, gelişen, bölgesel ve küresel güç yolunda ilerleyen 2023-2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koymuştur. Bu nedenle ülkemizin önü kesilmek, kardeşliği bozulmak istenmektedir. Bu oyun yıllardır pek çok senaryo ile ortaya konulmaktadır.  Bu kanlı oyun 15 Temmuzda uygulanmak istenmiş. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde, Başbakanımızın kararlı tutumu, muhalefetimiz, basınımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve kahraman milletimiz tarafından bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz FETÖ ihaneti ezilmiş ve paralel yapılanması yok edilmektedir. Bu ihanette başarılı olamayanlar. Terör silahını kullanmaya başlamışlardır. Amaç aynıdır. Milletimizi bir birine düşürmek, iç savaş çıkartmak, kardeşkanı dökmek sonrada ülkemizi işgal etmek istemektedirler.  Bunu başarmalarına izin vermeyeceğiz.

AK parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü: Ülkemizi bölmek, milletimizi yok etmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği milli seferberlik ruhu içerisinde olacağız. Sokakları, şehirleri karıştırmak, çatışmalar çıkartmak isteyenlere karşı kardeşliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Kardeşkanı dökülmesi için provokasyonlar yapılacaktır.  Bu oyuna gelmeyeceğiz. Beşiktaş ve Kayseri’de ki hain saldırıların amacı iç savaş çıkartmaktır. Milletimiz her zaman olduğu gibi sağduyulu davranış ve demokratik tepkilerini göstermiştir. Demokrasinin dışına çıkmayacağız. Askerimiz ve polisimiz bu ihanetle tavizsiz bir şekilde mücadele etmektedir. Bu mücadelemiz sürecektir. İçte ve dışta verdiğimiz mücadele ile kararlı tutumumuz devam ediyor. Milletimizi diz çöktürmek isteyen ihanet şebekeleri tarihte olduğu gibi bugünde cezalarını çekecektir.  

1-280.jpg2-257.jpg3-206.jpg4-137.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.