KIRCALI: ENGELLİ BİREYLERİMİZİ HER ZAMAN HATIRLAMALIYIZ

KIRCALI: ENGELLİ BİREYLERİMİZİ HER ZAMAN HATIRLAMALIYIZ

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kırcalı mesajında şu ifadelere yer verdi.

A+A-

Birleşmiş Milletler tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilmektedir. Bu tarih engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığı arttırması açısından önemli ve anlamlı bir tarihtir.

Ülkemizde engelli bireylerin yasal haklarının ve yaşam şartlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar, son yıllarda oldukça artmaktadır. Engelli bireylere yönelik yapılan ve büyük mutluluk duyduğumuz bu çalışmalar, sadece engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun her kesiminden bireyleri de çok yakından ilgilendirmektedir. Dolayısıyla toplumdaki her bireyin engellilere yönelik farkındalığını arttırmak büyük önem arz etmektedir. Unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Hayatı paylaşarak engelleri kaldırmak noktasında sorumluluk sahibiyiz. Bu sorumluluk duygusu içinde her zaman engelli insanlarımızın yanında olacak ve elimizden geleni yapacağız.

Samsunumuz, tüm ülkemiz ve dünya da yaşamakta olan engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler temenni eder, selam ve

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.