Kılıç Elektirik'ten 23 Nİsan Çocuk Bayramı Mesajı

Kılıç Elektirik'ten 23 Nİsan Çocuk Bayramı Mesajı

Kılıç Elektrik Salih Kılıç ve kardeşleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolasıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Kılıç Elektrik İşletme Sahiplerinden Salih Kılıç ve kardeşleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajında şunlara yer verdi. 

23 Nisan 1920 tarihinin, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenliğini sembolize etmektedir. Millet iradesi ve Egemenliğinin üzerinde hiçbir gücün olmadığı ve kesinlikle olamayacağı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin işte bu günde yapılan açılışıyla kayıtlara geçmiştir. Bu bakımdan 23 Nisan demek; bağımsızlık ve egemenlik demek, 23 Nisan demek; millet ve halk iradesi demek, Büyük Millet Meclisi demek; Türkiye Cumhuriyeti demektir.
TBMM’nin 23 Nisan 1920’de yapılan açılışı kadar, bu günün çocuklar için aynı zamanda bir bayram olarak kabul edilmesinin de derin anlamlar barındırır. 23 Nisan Çocuk Bayramı bizim için geleceğe dönük yüzleri de ifade eder. Bu bayram, geleceğimize dair güçlü bir teminat ve yine geleceğimize duyduğumuz güvenin de bir eseridir. Dolayısıyla bizim için çocuk demek; küçücük dünyalar demek değildir. Bizde çocuk demek; ülkemizi gelişmiş dünya ülkeleri arasına yerleştirecek güç demektir, enerji demektir. İşte bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha yâd ediyor, TBMM’nin kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı yürekten kutluyorum’’ dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.