Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsun'un Bafra İlçesinde rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Kıbrıs Gazisi Arif Bostancı(64),Kahraman Mahallesin de yapılan Askeri Törenle dualarla ve göz yaşıyla son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Kıbrıs Gazisi Arif Bostancı evli ve 4 çocuk babasıydı.Geçtiğimiz günlerde Kahraman Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlanarak ilçe bulunan Özel bir Hastaneye kaldırılmasına rağmen Doktorların tüm Tıbbı müdahalesine rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti. 1974 yılın da birinci ve ikinci Kıbrıs Harekatına bir fil katılan Kıbrıs Gazisi Arif Bostancı için Kahraman Mahallesindeki evinin avlusun da Askeri Tören düzenlendi.Tören de Gazinin eşi Necmiye Bostancı, erkek çocukları Halil,Umut,Uğur ve Kız çocuğu Mukaddes Bostancı göz yaşlarına hakim olamadılar. Bafra İlçesi Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin yaptığı kısa konuşmada Kıbrıs Gazilerinin birinci ve ikinci harekatın da az zaman da çok işler başardığını,onun içindir ki 
şimdi askerlerimizin omzunda son yolculuğuna kader arkadaşımız,kader dostumuzu ebediyete uğurlandığını dile getirdi.

Kıbrıs Gazisi Arif Bostancı'nın evinin avlusun da Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzun da taşınan Bostancı'nın naaşını Kahraman Mahallesin de bulunan Aile Kabristanlığına defin edildi.
Cenaze Törenine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Albay Levent Emin,Bafra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yazıcı,Askeri Erkan,Bafra İlçe Muharip Gaziler Deneği Üyeleri,Siyasi Parti Teşkilat Temsilcileri,Gazinin yakınları ve Kahraman mahallesi sakinleri katıldı.

kibris-gazisi-son-yolculuguna-ugurlandi.jpgkibris-gazisi-son-yolculuguna-ugurlandi-001.jpgkibris-gazisi-son-yolculuguna-ugurlandi-002.jpgkibris-gazisi-son-yolculuguna-ugurlandi-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.