Kendimizi Affetireceğiz

Kendimizi Affetireceğiz

Mert Akyüz: "Kendimizi Affettirmek İstiyoruz"

A+A-

Adanaspor’un genç kalecisi Hayrullah Mert Akyüz, Denizlispor’a karşı sahadan 3 puan ile ayrılarak kendilerini affettirmek istediklerini söyledi.
PTT 1. Lig’in 4. haftasında sahasında Denizlispor’u ağırlayacak olan Adanaspor hazırlıklarını tamamladı. Turuncu-beyazlı ekipte kırmızı kart cezalısı Cem Özdemir dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Hafta başından bu yana Denizlispor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ifade eden Adanaspor’un başarılı eldiveni Hayrullah Mert Akyüz, "Moral olarak iyi durumdayız. Denizlispor karşılaşmasına sıkı hazırlandık. Bu haftayı üç puanla kapatıp kendimizi affettirmek istiyoruz. Umarım bol gollü güzel bir galibiyet alırız. Takım arkadaşlarıma inanıyorum. Sahada elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
DÜDÜK BAYARSLAN’DA
Yarın saat 20.00’de 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan Adanaspor-Denizlispor müsabakasını İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetecek. Passolig’i olan taraftarlar maç biletlerini stadyum çevresinde bulunan yetkili gişelerden temin edebilecek. Göztepe karşılaşmasında maraton ve güney kale arkası tribünlerinde bulunan taraftarlar aldıkları cezadan dolayı Denizlispor karşılaşmasına giriş yapamayacak.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.