KENDİ EVİMİZDE GİBİYDİK

KENDİ EVİMİZDE GİBİYDİK

Türkiye 3.Ligi 3.Grupta mücadele eden 1930 Bafraspor ,haftasonu İstanbul da Üsküdar Anadolu spor ile yapmış olduğu deplasman maçında adeta kendi evindeymiş gibi mücadele verdi

A+A-

Kardeş takımı olan  İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun,Samkon Genel Başkanı H.Kaya Aşçı ve İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Mustafa Hacıoğlu 1930 Bafrasporu bir an olsun yanlız bırakmadı.

 
Kartal Dragosda bulunan Elit Hotelde 1930 Bafrasporu ağırlayan İş Adamı ve Samkon Genel Başkanı H.Kaya Aşçı Maçın sonucunun hiç önemli olmadığını önemli olanın bir Bafralılık duyusu olduğunu ve Tüm Samsunluları sevdiğimiz gibi memleketimiz olan Bafraya 'da hizmet için yarışıyoruz dedi.
 
İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun Bünyemizde bulunan tüm sporcularımızı Üsküdar Anadolu maçına Otobüslerle taşıdık ve Tirübündeki yerimizi aldık dedi.
 
İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Mustafa Hacıoğlu (Hacı) 1930 Bafraspora adeta kendi evindeymiş gibi yanlızlık hissettirmedik,Misafir perverliğimizi gösterdiğimizi umuyorum,hizmetlerimiz tüm Bafralılar içindir dedi.
dsc01244.jpgdsc01261.jpgdsc01265.jpgdsc01267.jpgdsc01270.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.