KEMAL ZEYBEK İNŞAAT FUARINDA

KEMAL ZEYBEK İNŞAAT FUARINDA

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; TÜYAP Samsun uluslararası Fuar ve Kongre merkezinde açılan; 4. Yapı, İnşaat, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarını gezdi.

A+A-

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre merkezine; Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, Tekkeköy İlçe Başkanı Tansu Çıkış ve iki İlçenin yönetim kurulu üyeleri ile Fuar alanını gezerek katılımcılarla sohbet etti.

YENİLİKLERİ HALKIMIZLA PAYLAŞMALIYIZ!

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre merkezi başarılı bir organizasyon yapmış. Samsun da Fuarcılık yerine oturmuş, başarı trendi artı yönünde artmaya devem ediyor. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum.

Çağımızda yeni gelişmeleri takip etmeyen, yeni kullanış ve fonksiyonları insanlarımız tarafından beğenilmeyen ürünlerin satışı zor, bu yenilikleri takip etmeyen firmaların ticari faaliyetlerini sürdürmesi de zorlaşıyor.

İnşaat sektörü ve bu alanda kullanılan her türlü malzeme, araç gereç hızla değişime uğramakta, demode olmaktadır. Bu sektörde yenilikleri takip eden, uygulayan firmaların kalıcı ve karlılık oranlarının daha iyi olduğu bilinir. Halkımız kullanacağı ürünlerin kalitesine dikkat etmesi günümüzde daha yaygındır. Yenilikleri mutlaka halkımızla paylaşmalıyız, beğeni arttıkça üretme azmi çoğalacaktır.

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; İnşaat sektöründe kullanılan malzeme ve ürünlerde estetik arayışı da çok önemlidir. Beğenilmeyen, göze hoş görünmeyen bütün ürünlerin satımı zordur! Onun için yapı malzemelerinde estetik önemli bir yer tutar.

FUARLAR FIRSATTIR

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Fuarlarda çok farklı ürünler ve tasarımları görüyoruz! Fuarlarda emek, sermaye harcanarak sergilenen bütün ürünler çok değerlidir. Fuarlarda farklı fonksiyonları taşıyan emek ürünlerini herkesin iyi izlemesi ve kullanması gerekiyor, Çünkü sergilenme aşamasına gelinceye kadar birçok incelemeden sonra sunuma hazır hale getiriliyorlar. Fuarlar yenilikleri takip etmek isteyen şahıs ve firmalar için bir fırsattır. İnşaat sektöründe yenilikleri takip etmeyen firma ve şahısların satış yapmaları çok zordur. Tüketicilerimiz de fuarları geziyor, internetten araştırma ile Dayanıklı, estetik ürün arayışının yanında fiyat kıyaslamasını da yapıyorlar. Fuarlar yeniliklerin adresi olmaya devam edecektir.

Yeni ürün ve malzeme üretimi Samsun da, Ülkemizde yaşam kalitesinin ve yeni istihdam alanlarının yaratılması, yurttaşlarımızın refahı, ülkemizin gelişmesi açısından çok önemlidir. Yaşamın güzelliği için emek harcayanlara teşekkür ediyorum.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler