Kemal Sunal'ın 20'nci Ölüm Yıldönümü

Kemal Sunal'ın 20'nci Ölüm Yıldönümü

Türk Sineması’nın en önemli oyuncularından olan Kemal Sunal, ölümünün 20’nci yılında da unutulmadı.

A+A-

Sinema tarihinin unutulmaz komedyenlerinden biri olan, Türkiye’nin ‘Gülen Adam’ı Kemal Sunal bugün saat 11.00’de düzenlenen tören ile Zincirlikuyu’da ki kabri başında ailesi ve sevenleri tarafından anıldı. Aramızdan ayrılışının 20’nci yılı olmasına rağmen ailesi için yokluğu hala yürek burkuyor.

26 yıllık kariyerinde 76'sı başrol olmak üzere, toplamda 82 filmde rol alan Sunal, çok sayıda tiyatro eserinde de sahne aldı. Her dönem çok izlenen filmlerin unutulmaz karakterlerinden biri olan büyük ustayı saygı, sevgi, rahmet ve özlemle anıyoruz. 

SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMLARI İLE YÜREK BURKTULAR

Sunal’ın ölüm yıldönümünde ise kızı Ezo Sunal ve oğlu Ali Sunal’ın sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda takipçilerini hüzünlendirdi.

Ezo Sunal: “Güzel babam. Tam 20 yıl oldu… İnanılır gibi değil. Her gün daha çok özlüyoruz. Ama artık eminim daha çook 20 yıllar bu ülkenin kalbinde ve gülücüklerinde olacaksın. Bizim de gücümüzün kaynağı olacaksın. Sen hep bizlesin.”

Ali Sunal: “Babam canım babam melek babam sana olan özlemimi kelimelerle anlatamam. Umarım senin kadar iyi bir baba olabilirim. Şimdi Narin'in bana baba demesini bekliyorum işte o zaman ona dünyanın en melek dedesini anlatacağım. Seni seviyorum… “
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.