KAYNAK İSRAFINI ÖNLEYECEĞİZ!

KAYNAK İSRAFINI ÖNLEYECEĞİZ!

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayları Ali Vural, Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan Ondokuz Mayıs Pazaryeri esnafını ziyaret etti. Halk’ın yoğun teveccühü ile karşılaşan adaylar, esnafın sorunlarını dinledi ve projelerini anlattılar.

A+A-

Kaynak israfını önleyeceklerini belirten adaylar, “Kaynak israfını önleyeceğiz. Milli İttifak iktidarında kaynakların tam ve etkin kullanımı ekonomi politikalarının prensibini oluşturulacaktır. Bu kapsamda; ekilebilir bütün araziler tarıma açılacak, bütün madenler ve cevherler işletilecek, iş ve çalışma koşulları iyileştirilerek bütün işsizlere istihdam alanı sağlanacaktır. Kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilecek, vergi dilimleri ve oranları makul seviyeye indirilecek, beyana dayalı vergi sistemi esas olacaktır. Üretimin ve istihdamın artmasıyla birlikte piyasalara canlılık gelecektir. Kayıt dışı ekonomi ile yapılacak olan mücadelenin de etkisiyle vergi gelirleri aratacaktır.”dedi.

 

Adaylar, “En büyük kaynak paketimiz insan kaynağımızdır, genç, inançlı ve kabiliyetli milletimizdir. Adil bir ekonomik düzenin kurulmasıyla “birlikte iş yapma ve adil paylaşım sistemi” kaynağımız harekete geçecektir. Havuz Sistemi (Kamu Tek Hesabı) yeniden kurulacak, böylece kaynak israfı engellenecektir. Borç-faiz sarmalından çıkılmasıyla, bütçeden yapılan yıllık ortalama 50 milyar TL’lik faiz ödemesi de önlenecektir. Biz bunları yaptık, yine ancak biz yaparız. ” Diye söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.