Kaymakam'dan Emniyet'e 10 Nisan Polis Haftası Ziyareti

Kaymakam'dan Emniyet'e 10 Nisan Polis Haftası Ziyareti

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman,10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alaçam İlçe Emniyet Müdürü Vekili Erol Can Keskin'i ziyaretinde  Corona Virüs nedeni ile yapılacak olan etkinlik hakkında bilgiler aldı.

A+A-

Kaymakam Zaman'ın Ziyaretinde,  "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin temel kurumlarından biridir. Adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirme gayretinde olan polislerimiz, sadece suçluyu yakalamakla değil, suçun önlenmesi noktasında ve Corona Virüsü ile mücadelede gece gündüz demeden fedakârca çalışmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Erol Can Keskin, yapılacak olan etkinlikler doğrultusunda Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman'a bilgiler vererek şunları söyledi. İlçemizde yapılacak olan 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Corona Virüs tedbirleri nedeni ile Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve ardından istiklal marşının okunması ile son bulacağını ve sosyal mesafe kurallarına uyulacağını belirtti.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Erol Can KESKİN, Kuruluşumuzun 175. yılını kutlayacağımız Türk Polis Teşkilatının, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında sunmuş olduğu hizmetleri ile halkın sevgisini ve güvenini kazanmıştır. Her türlü zorluğa göğüs gererek böylesine şerefli bir mesleği icra ederken yapmış olduğumuz başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir ilçe olma yolunda giden Alaçam'da huzur, güven ortamının sağlanması yolunda ve İlçemizde Corona Virüs tedbirleri çerçevesinde 20 altı ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın güvenliğinin sağlanması hususunda tedbirlerimi alarak halkımızı anonslarla bilgilendiriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde şehit düşerek aramızdan ayrılan personellerimize Allah’tan rahmet, gazi polislerimize sağlıklı bir yaşam diliyor, halen görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum dedi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman'dan Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.