KAYMAKAM KATIRCI'NIN CUMHURİYET BAYRAM MESAJI

KAYMAKAM KATIRCI'NIN CUMHURİYET BAYRAM MESAJI

Kaymakamımız sayın Ali KATIRCI’nın Cumhuriyet Bayramı Mesajı:

A+A-

 

Kuruluşundan bu güne büyük bir coşkuyla kutladığımız Cumhuriyet, Ülkemiz için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin de en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesidir.
Cumhuriyet, getirdiği çağdaş açılımlarla Türk insanının ufkunu genişletmiş, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımıza görülmemiş bir dinamizm kazandırmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti devleti, önünde uzanan aydınlık yolda, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmaya dün olduğu gibi bugünde devam edecektir.
“Yurtta ve Dünyada barış” düsturuyla iç ve dış tehditleri bertaraf etmesini bilen devletimiz, bundan sonraki siyasi ve sosyal hayatında da insanlık onur ve şerefine yakışır bir halde hızlı ve kararlı adımlarla ilerlemesini sürdürecek, cumhuriyetin getirdiği kazanımları en güzel şekilde korumasını bilecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 89. Kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutlar, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun kahraman silah arkadaşlarını; kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, tüm Türk Milletinin ve Bafralı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
 
                                                                                              Ali KATIRCI
                                                                                         Bafra Kaymakamı
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.