Kaymakam Ertürkmen Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Kaymakam Ertürkmen Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Samsun'un Bafra ilçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, ilçede bulunan Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni, beraberindeki heyetle ziyaret etti.

A+A-

Kaymakam Ertürkmen'in ziyaretinde Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu Şube müdürleri Yüksel Aydın, Zekeriya Akbağ, Okul Müdürü Yıldıray Baş, Okul Müdür Yardımcıları eşlik etti. 

Hasan Çakın Mesleki ve Anadolu Lisesi koordinesinde Halk Eğitim Müdürlüğü, İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi desteği ile gönüllü öğretmenler ve  usta ögreticiler tarafından üretilen maske atölyesini ziyaret ettiler.

‪Ertürkmen, "Burada gönüllü öğretmenlerimiz ve usta ögreticilerimiz Korona(Kovit-19) bulaşıcı virüse karşı önlemlerini alarak  mesafe düzenine oluşturarak  güzel bir iş başarmışlar. Herkes hijyen kurallarına uyarak güzel bir ekip  çalışması gerçekleştirmiş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Burası üreten fabrika gibi bir okul olmuş, bu da Bafra'nın gururudur. Hasan Çakın Mesleki ve Anadolu Lisesi koordinesinde Halk Eğitim Müdürlüğü ve İsmail  Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi'nin desteği ile gönüllü ögretmenler ve usta öğreticiler tarafından üretilen maskeler şu an görevleri başında olan Sağlık Personeli olmak üzere ilçemizdeki Kamu Kurumları tarafından kullanılanacak, bu da bizleri çok mutlu eden en önemli detaylardan birisi olacaktır." dedi.

hasan çakın mesleki ve anadolu lisesihasan çakın mesleki ve anadolu lisesihasan çakın mesleki ve anadolu lisesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum