Kaymakam Arslanargun'a Veda Yemeği

Kaymakam Arslanargun'a Veda Yemeği

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, eşi Dr. Gürkan Özel ile birlikte İçişleri Bakanlığınca

A+A-

Ladik Kaymakamlığı görevini vekaleten yürütmek üzere yaklaşık 5 aydır ilçemizde görev yapan ve Kayseri Akkışla Kaymakamlığı'na atanan Ladik Kaymakamı Harun Arslanargun’un veda yemeğine katıldı.

İlçe Kaymakamımız Sayın Harun Arslanargun onuruna düzenlenen veda yemeğinde konuşma yapan Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, “Sayın Kaymakamımızla kısa süre de olsa ilçemiz ve halkımız için uyum içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Kendisini tanımaktan dolayı mutluluk duydum. İlk günden itibaren sanki bizleri çok yıllar öncesinden beri tanıyormuş gibi hissettirdi. Bizlerde kendisine çok alıştık. Sayın Kaymakamımıza şahsım ve ilçe halkım adına Ladik’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Emekleri için Allah razı olsun. Kendisine ve ailesine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Kendilerine bundan sonraki görev yerindeki çalışmalarında başarılar diler, yeni görevinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. İnşallah kendilerini en iyi yerlerde görürüz. Burası artık onun da evi. O bizim kardeşimiz. Allah’ım yolunu, bahtını açık etsin. Bizleri unutmayacağını biliyorum…” dedi.

Başkan Özel konuşmasının ardından Kaymakam Harun Arslanargun’a hatıra olarak Ladik'in sembollerinden olan Tarihi Ladik Saat Kulesi'nin görselinin yer aldığı plaketi takdim etti.

Kaymakam Harun Arslanargun ise yaptığı konuşmada; “Ladik’te görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Ladik için bir şey yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ali Bey Konağı Kültürevi’nde İlçe Kaymakamımız Harun Arslanargun onuruna verilen veda yemeğine; Ayvacık Kaymakamı Orhan Ayaz, Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Güler, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, ilçedeki resmi daire amirleri ve müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve esnaflar katıldı.

kaymakam-arslanargun-veda-yemegi-25-10-19-1.JPGkaymakam-arslanargun-veda-yemegi-25-10-19-2.JPGkaymakam-arslanargun-veda-yemegi-25-10-19-7.JPGkaymakam-arslanargun-veda-yemegi-25-10-19-8.JPGkaymakam-arslanargun-veda-yemegi-25-10-19-9.JPGkaymakam-arslanargun-veda-yemegi-25-10-19-10.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.