KAYMAKAM ALİ KATIRCI’DAN KARİYERE ANLAMLI BELGE

KAYMAKAM ALİ KATIRCI’DAN KARİYERE ANLAMLI BELGE

Bafra Anadolu Lisesi’nin koordinatörlüğünde düzenlenen sekiz hafta boyunca çeşitli meslek dallarının okullara tanıtılmasından sonra sona eren

A+A-

‘’Bafra Kariyer Günleri Projesi Mesleki Tanıtım Etkinliği’nde görev alan ve emeği geçenlere Bafra Kaymakamı Ali KATIRCI tarafından  Ali Kale turistik tesislerinde yemek verildi.

         Proje Koordinatörlüğünü yapan Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray BAŞ, iki ay süren Kariyer Günleri ve Mesleki Tanıtım etkinliğinde lise ve dengi okul öğrencilerinden yaklaşık 3500-4000 öğrenciye ulaşılarak bilgilendirildiğini, bu açıdan oldukça verimli bir çalışma olduğunu belirtti.

         Yemeğe Bafra Kaymakamı  Ali KATIRCI ve kariyer günleri proje mimarı eşleri Hacer KATIRCI ev sahipliği yaptı. Yemeğe üst düzey de katılım gerçekleşti. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet UZUNLAR, İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Orman İşletme Müdürü Ahmet ULUKAN, Bafra Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mali Müşavir İnci VARIŞ, Ortaöğretim okul müdürleri katıldılar. Ayrıca Projeye zaman ayırarak destek veren katılımcılardan da , İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa YİĞİT, Bafra Devlet Hastanesi Başhekkim Yardımcısı Dr. Murat Şahin AKPINAR, İşadamı Yavuz Selim MURATOĞLU,  Diş Hekimi Ali ALEMİSOĞLU, Eczacı Halim Tutku DEMİRCAN, Avukat Filiz DÖNÜM, Avukat Serkan DÖNÜM,  Orman Mühendisi Burçin IRMAK, Peyzaj Mimarı Vural SARI, Makine Mühendisi Coşku DEMİRCAN’a  Bafra Kaymakamı Sayın Ali KATIRCI tarafından birer teşekkür belgesi verildi.

         Teşekkür belgelerini veren Bafra Kaymakamı Sayın Ali KATIRCI yaptığı konuşmada

         Mesleğinde kariyer yapmış insanların mesleklerinin inceliklerini öğrencilere aktarmalarının önemine vurgu yaparak, öğrencilerin daha bilinçli  bir tercih yapabileceklerini, bu yüzden bu çalışmayı önemsediklerini belirtti. Katılımcılara ve emeği geçenlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, 2013 yılını kendileri için proje yılı ilan ettiklerini, gerçekten de çok verimli proje çalışmaları yaptıklarını, bu çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğini söyledi.

         Teşekkür belgelerinin verilmesinden sonra  yemeğe katılanlar uzun süre çay içerek sohbet ettiler. 

cimg0020.jpgcimg0083.jpgcimg0083.20130620081735.jpgcimg0095.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.