KAYMAKAM AHMET ADANUR’UN  14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

KAYMAKAM AHMET ADANUR’UN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

Sağlık hizmetlerinin en üst seviyede halka sunulması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak belirlenmiştir. Bu amaçla ülkemizde de sağlık alanında ciddi çalışmalar yapılmakta, hizmet kalitesi her geçen gün artarak gelişmektedir.

Tıp alanında bu gelişmeler yaşanırken, vatandaşlarımıza kolay, erişilebilir ve etkin sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev başta doktorlar olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarına düşmektedir.

 

Sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için hekimlerimiz ile diğer sağlık personelimizin, görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri takdire şayandır.

 

'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' sözleriyle Atatürk'ün sevgi, güven ve takdirini kazanmış kutsal, saygın ve onurlu bu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren Hekimlerimiz ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

 

 

Ahmet ADANUR

Bafra Kaymakamı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.