KAYIP ÇOCUK BAFRA İMAM HATİP ORTAOKULU' NDA !

KAYIP ÇOCUK BAFRA İMAM HATİP ORTAOKULU' NDA !

Bafra İmam Hatip Ortaokulu; " Okumanın En Sosyal Hâli " olarak, her ay bir kitabı öğrencilerle okuyup değerlendirecek.

A+A-

Okulun internet sayfasından; konuyla ilgili açıklamalar ise şöyle: " Okulumuz Türkçe Öğretmeni Gülcan KAYA rehberliğinde; okulumuzda okuma grupları oluşturuldu. Bu gruplar; seçtikleri kitapları, her ay bir kitap olacak şekilde okuyarak birlikte değerlendirmesini yapıyor. Bu ayın kitabı Kayıp Çocuk. " Kayıp Çocuk " adlı roman hakkında ; kitabın yazarı Hasan YİĞİT; kitabın arka kapağında şu açıklamayı yapmış : " Okumak isteyen küçük yürekler. Ancak çektikleri büyük çileler. Bel büken yokluklar. Hayatın zorlukları içinde yüzen insanlar. Çaresizlikten çare üretmeye çalışanlar. Akılları durduran, vicdanları zorlayan olaylar. " Bu kadar da olmaz ! denilen, ancak olan bir hayat hikâyesi..
" Üç maymun " u oynamayan birkaç kişinin nefes kesen romanı... " Araştırmacı Yazar ve eğitimci Hasan YİĞİT; " Kayıp Çocuk " adlı romanı için " Hamdolsun; " KAYIP ÇOCUK " romanımın 3. baskısı gerçekleşti. Bu kadar kısa süre içinde; yoğun ilgi gösteren bütün okuyucularıma, özellikle eğitim camiasına ve elbette basımını gerçekleştiren AZ YAYINCILIK
sahibi sayın Adem Özbay bey başta olmak üzere tüm emeği geçenlere de teşekkürlerimi sunuyorum.
Kitabımın değerli okullarımızdan biri olan Bafra İmam Hatip Ortaokulu' nda oluşturulan " Okuma Grupları" öğretmenleri ve öğrencileri tarafından okunup değerlendirilmesi benim için bir gurur ve onur vesilesi oldu.
Bu etkinlikte emeği geçen Okul İdaresi ile ilgili öğretmen ve öğrencilere sonsuz teşekkür ederim. " şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

yazar-hasan-yigit.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.