Kaybeden veda diyecek

Kaybeden veda diyecek

PTT 1. Lig’in 33. haftasında Samsunspor - Yeni Malatyaspor karşılaşmasında kaybeden takım diğer sonuçlara bakmadan Süper Lig umutlarını kaybedecek.

A+A-

Ligde Play-off yarışı veren ve son haftalarda aldıkları sonuçlarla rakiplerinden geride kalan Samsunspor ve Yeni Malatyaspor, Play-off umutlarını son hataya taşımak için çok kritik bir maçta karşı karşıya gelecekler. 
Samsunspor, 32 haftada topladığı 43 puanla 9. sırada bulunurken, Yeni Malatyaspor ise topladığı 42 puanla 10. sırada yer alıyor. 
Samsunspor, Yeni Malatyaspor’u yendiği takdirde puanı 46 yapacak ve 46 puanı bulunan Balıkesirspor ve Elazığspor’un yanı sıra 45 puanı bulunan Gaziantep BŞB’nin mağlup olmasını bekleyecek. Ligin son haftasında ligden düşmesi kesinleşen Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılar bu maçı da kazanması halinde puanını 49 yaparak, Balıkesirspor ve Elazığspor’un son hafta puan kaybetmesini bekleyecek. Bu iki takım son hafta berabere kalır ya da mağlup olursa Samsunspor Play-off vizesi almaya hak kazanacak.
Yeni Malatyaspor, Samsunspor'u yendiği takdirde puanını 45 yapacak ve Samsunspor’un ilk 6 umutları sona erecek. Yeni Malatyaspor ilk 6 vizesi almak için son hafta Balıkesirspor, Gaziantep BŞB ve Elazığspor’un yenilmesini bekleyecek. Samsunspor ve Yeni Malatyaspor’un Cumartesi günü oynayacağı mücadelede eşitlik söz konusu olursa Balıkesirspor veya Elazığspor’un galip gelmesi halinde Yeni Malatyaspor, Samsunspor ilk 6 umutlarını kaybedecek.
Samsunspor ve Yeni Malatyaspor, daha önce ligde 2 kez karşı karşıya geldiler. 2 takım arasında oynanan 2 karşılaşma da golsüz eşitlikle sonuçlandı. Resmi olarak 2 kez karşı karşıya gelen bu iki takım mücadelesinde bir takım galip gelirse birbirlerine karşı ilk kez galip gelmiş olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.