Kavak'ta trafik problemleri görüşüldü

Kavak'ta trafik problemleri görüşüldü

Kavak Belediyesi toplantı salonunda ilçenin trafik problemleri masaya yatırıldı.

A+A-


Toplantıya Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda Kavak'ta yaşanan trafik sorunları masaya yatırıldı.
İlçede yaşanan trafik sorunları hakkında konuşma yapan ilçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, "İlçemizde bazı eksiklikler tespit ettik bu eksikliklerin notunu alarak gerekli yerlere yazılarımızı yazdık. Amacımız ilçemizde yaşanan trafik kazalarını en aza indirebilmek. İlçemizde bulunan bazı yolların tek şeride düşürülmesi veya çift şeride çıkarılması gibi konularda direk karar vermek yerine vatandaşlara anket yaparak onların görüşleri doğrultusunda kararlar verdik" dedi.
İlçeye yapılan her yeni bir şeyde vatandaşın görüşünün çok önemli olduğunu vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise, "İlçemizde bazı kararlar alırken mutlaka vatandaşımızın görüşüne önem vererek yapıyoruz. Bunu da anketlerle sağlıyoruz. Örnek olarak bir yol tek şeride düşürülecekse bunu orada bulunan mahalle sakinlerine soruyoruz. İlçemizde ki trafik sorunlarını çözebilmek için emniyet teşkilatımızla uyum içerisinde çalışıyoruz" diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.