Kavak’ta Esnafın Ateş Ölçümü ve Denetimler Sürüyor

Kavak’ta Esnafın Ateş Ölçümü ve Denetimler Sürüyor

Kavak Belediyesi’nin, ilçede her hafta Perşembe günleri kurulan semt pazarında denetimlerini taviz vermeden uygulaması, vatandaşı memnun etti.

A+A-

İlçede olası bir Koronavirüsü salgınını önlemek isteyen Kavak Belediyesi Zabıta Ekipleri yaptıkları sıkı denetim ve uygulamadan taviz vermiyor. Ekipler, pazarcı esnafının ateşini kontrol ettikten sonra, koydukları uyarıcı yazılara ek olarak tezgah önlerine çektikleri şerit ile de halk ile satıcı ve ürün arasında güvenli bir mesafe oluşturduktan sonra satışa izin veriyor.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, aldıkları tedbirleri ve önlemleri vatandaşı rahatsız etmeden uyguladıklarını ve bu yöndeki çalışmalarından dolayı halkın tüm kesimlerinden olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. Sarıcaoğlu, ”Çin’de ortaya çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan ve artık ülkede de can almaya başlayan Koronavirüs salgınının Kavak’ta da yayılmasını önlemek, vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürmek için salgında en etkili mücadele olan sosyal mesafeyi sağlamak amacındayız. Halkta bu alınan önlemlerin kendileri ve ailelerinin sağlıkları için olduğunu biliyor ve destekliyor.” dedi.
Ne yapıyorsak halkımız için yapıyoruz diyen Sarıcaoğlu, “Halkın toplu olarak bulundukları semt pazarlarında da denetimleri çok sıkı tutuyoruz. Pazarda oluşturulan belli noktalardan vatandaşların kontrollü giriş-çıkışlarını sağlayarak içerde yoğunluk oluşmasına izin vermiyoruz. Pazar yerinde esnafı da korumak için tezgâh ve sergiler arasında üç metre kuralını sıkı tutuyoruz. Alınan önlemler, hemen her alanda gerçekleştirilen denetim ve çalışmalar ve hepsinden de önemlisi halkımızın bize güvenerek verdiği destek ile bu sorununda üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

Kavak’ta Esnafın Ateş Ölçümü ve Denetimler SürüyorKavak’ta Esnafın Ateş Ölçümü ve Denetimler SürüyorKavak’ta Esnafın Ateş Ölçümü ve Denetimler SürüyorKavak’ta Esnafın Ateş Ölçümü ve Denetimler Sürüyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.