Kavak'da düğün salonu ve pazar yeri inşatları yükseliyor

Kavak'da düğün salonu ve pazar yeri inşatları yükseliyor

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak'ta yapımı hızla devam eden pazar yeri ve düğün salonu çalışmalarında incelemelerde bulundu.

A+A-

Kavak'ta pazar yerine acilen ihtiyaç duyulduğunu belirten Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu, yeni pazar yeri için kolları sıvadı. Eski Kavak Belediyesi düğün salonunun bakımsız olması nedeniyle düğün salonunda da köklü değişikliklere giderek restore çalışmaları başlatan Başkan Sarıcaoğlu, “İlçemizde ciddi anlamda pazar yeri sıkıntısı vardı. Ekiplerimiz ile görüşmelerimiz sonucunda en ideal yer tespit edildi ve modern bir pazar yeri için çalışmalara başlandı. Vatandaşlarımız için en iyisi ne ise biz onu yapmak için çabalıyoruz. Kavak'ta düğün salonu sıkıntısı uzun süredir var olan bir sıkıntıydı. Zamanında yapılmış olan düğün salonunda restorasyon çalışmaları yapıp halkımızın hizmetine açacağız. Pazar yerimiz ve düğün salonumuzda ki çalışmalar yakın zamanda tamamlanacaktır. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

BU YAZ KAVAK'TA İKİ DÜĞÜN SALONU HİZMETE GİRECEK
Yapımı devam eden Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı yanına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından yapımına başlanılan düğün salonu ile birlikte yaz ayında Kavak'ta iki düğün salonunun hizmete açılacağını müjdeleyen Başkan Sarıcaoğlu, "İlçemizde düğün salonu konusunda sıkıntılarımız vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ile görüşmelerim sonucunda ilçemize güzel ve modern bir düğün salonu yapma sözü aldık. Çalışmalar çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yazın düğün salonlarımızın açılışını vatandaşlarımız ile birlikte yapacağız" diye konuştu.

KAVAK'TA İKİ PAZAR KURULACAK
Kavak'ta yaşanan pazar yeri sıkıntısına da çözüm getiren Başkan Sarıcaoğlu şunları söyledi: "İlçemizde pazar yeri konusunda sıkıntılar yaşanıyordu. Ekiplerimiz ile istişare yapıp ilçemize modern bir pazar yeri kazandırmak için kolları sıvadık. Eski düğün salonunun alt kısmını restore ederek güzel bir pazar yeri yapımına başladık. İlçemizde iki adet pazar yeri kurulacak. Biri şu anki var olan yerinde duracak diğeri ise eski düğün salonunun altında olacak bu sayede vatandaşlarımız pazar yerine daha yakın olacak ulaşım konusunda kimse sıkıntı yaşamayacak. Pazar yerinin günleri konusunda herhangi bir karara varmadık. Pazar yerlerimiz tamamlandıktan sonra en ideal günleri seçim vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.