KAVAK VE SAMSUN PROTOKOLU TİRİT EVİ VE ŞİİR DİNLETİSİNDE BULUŞTU

KAVAK VE SAMSUN PROTOKOLU TİRİT EVİ VE ŞİİR DİNLETİSİNDE BULUŞTU

Samsun Kavak Dernekler Federasyonu ( KADEF ) ve Samsun Yazarlar Derneği ile Kavak Belediyesi'nin de katılımıyla gerek Samsun ve Kavak Protokolu gerekse de Samsun ve ilçeleri şair ve sanatçıları bir araya geldiler.

A+A-

FOTO GALERİ

Kavak Tirit Evi'ndeki sanat ve edebiyat gecesine Kavak ilçesine daha önce Ordu'da görev yaparken Kavak ilçesine atanan Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, KADEF Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Bşk. Yrd. Bahri Çakır, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Samsun Dernekler İl Müdürü Sıddık Alagöz, Ziraat Mühendisi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kemal Demiroğlu katılanlar aradında olup sırasıyla birer konuşma yaptılar.

Mazeretleri nedeniyle  gecede fazla yer alamayan Protokol ilgili mekândan ayrılırken geceye katılan şairler, yazarlar, ses ve saz sanatçıları ise şöyle:

Samsun'dan Oktay Zerrin, Haydar Sazlı, Ahmet Köksal, Yusuf Kurt, İbrahim Coşar, Ayşe Selen, Bünyamin İnan, Himmet Cibelik, Hasan Akbaş, Nebiye Ayaz, Nermin Eker, Metin Macit, Kazım Yılmaz, Mehmet Sağlam, İsmet Top, Dr. Naci Şen, İbrahim Efe, Ondokuz Mayıs ilçesinden Alaeddin Dursun, Bafra'dan Mehmet Alan ( Birfani ) okudukları şiirleriyle alkış aldılar.

Samsun Yazarlar Dermeği Bşk. Yrd. şair Doğan Kan'ın sunduğu programda ayrıca bağlamasıyla İsa Kahraman, Süleyman Gören soist olarak da Ali Rıza Can güzel ve kahramanlık türküleriyle geceye renk kattılar.

Diğer yandan ülke çapında meşhur Kaz Tiriti kurulan yer sofralarında iştahla yenildi.

Şairler ile ses ve saz sanatçıları Kadef, SamsunYazarlar Derneği ve Kavak Belediyesi ile Kavak Tirit Evi personeline ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Program geç saatlere kadar devam ederken toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Oktay ZERRİN- Kavak- Samsun

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.