Kavak demokrasi için yürüdü

Kavak demokrasi için yürüdü

Kavak ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla "Milli İradeye ve Demokrasiye Sahip Çıkma Yürüyüşü" yapıldı.

A+A-

Kavak Otogar Meydanı’ndan başlayan yürüyüş Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı’nda sona erdi. Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in de katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda Kavaklı katıldı. Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı’nda çorba ve çay ikramının ardından burada konuşma yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Demokrasimize ve milli iradeye sahip çıkmak adına ilçemizi ziyaret ederek bizleri yalnız bırakmayan eski Bayındırlık ve İskan Bakanımız Mustafa Demir'e şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci bir emrine kadar biz buralarda toplanmaya devam edeceğiz. Bu akşam ki yürüyüşümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye'nin darbeler tarihi içinde çok acılar çektiğini anlatan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, "Türkiye bugün, bütün dünyaya bir demokrasi direnişini sergiledi. Eğer milletimiz geçmiş zamanlardaki gibi darbeye boyun eğseydi şuan emin olun hiçbirimizin şuan ki durumundan daha iyi bir durumu olmazdı. Rabbim bu darbe girişimini yapanlara bir daha fırsat vermesin. Bu akşam ki demokrasi nöbetini siz değerli Kavaklılar ile tutmak istedim biliyorum ki Kavaklılar birlik ve beraberlik konusunda Türkiye'nin sayılı ilçeleri arasında. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile eski bir hukuka dayalı sohbetimiz var ve kendisini çok iyi tanırım. Şuna emin olun ki Kavak'ın başına gelebilecek en büyük güzellik İbrahim Başkanımızın burada belediye başkanı olması. İki yıl önce Kavak neydi şuan ne durumda bir çıkın dolaşın. Ben İbrahim Başkana kefil oldum ve halende arkasındayım. Ama başım çok şükür dimdik bu ilçeye gelebildim çünkü iki yılda çok iyi işlere imza atılmış. Basından zaten sürekli Kavak'ı takip ediyorum sürekli bir gelişim ve değişim havasında. Her gün yeni bir şeyler yapabilme ilçeye kazandırabilme çabasındasınız. Allah sizlerden razı olsun. Başkanınıza ve ilçenize sahip çıkın bunun gibi yeşillikler içerisinde bir yer inanın çok zor bulunuyor. Gecenin bu geç saatinde burada demokrasi nöbeti tuttuğunuz için rabbim sizlerden razı olsun. Birliğiniz ve beraberliğiniz hiç bozulmasın" ifadelerini kullandı.

kavak-demokrasi-icin-yurudu.jpgkavak-demokrasi-icin-yurudu-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.