Kavak Bir İş Yeri Daha Kazandı

Kavak Bir İş Yeri Daha Kazandı

Öz Kavaklılar Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Kavak’ta geniş katılımlı bir törenle açılarak hizmet vermeye başladı.

A+A-

Öz Kavaklılar Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu ilçenin Adnan Menderes Caddesi üzerinde açılarak hizmete girdi. Seçkin bir davetli topluluğunun katılımı ile yapılan açılış törenine Kavak Belediyle Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Kaymakamı Fahri Onay, Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük ve Karadeniz Sürücü Kursları Federasyonu Başkanı Melih Karadeniz katıldı.

Açılış töreninde konuşan Sürücü Kursu sahibi Şevki Tarım, Kavak’ta yatırım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kurslarında aylık öğrenci kapasitelerinin 78 olduğunu bildiren Tarım, ilçede 9 kişiye de istihdam sağladıklarını belirtti.

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak’ın her geçen gün büyümesinin karşılığını aldığı yatırımlar ile gösterdiğini söyledi. Sarıcaoğlu, ”İlçemiz her alanda hızlı bir gelişim yaşıyor. Artık gün geçmiyor ki yeni işyerleri açılmasın. İlçemize böyle bir yatırım kazandıran girişimcimizi kutluyor hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Ayrıca kendisinden ilçemizde başka sektörlere de yatırım gerçekleştirmesini, istihdam sağlamasını bekliyoruz” dedi.

Törende konuşan Kavak Kaymakamı Fahri Onay’da yeni açılan Sürücü Kursu’nun ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Karadeniz Sürücü Kursları Federasyonu Başkanı Melih Karadeniz’de konuşmasında Türkiye’de Sürücü kurslarının 1987 yılında merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın talimatı ile kurularak bir sektör haline geldiğini söyleyerek “ Sektörde bugün Türkiye genelinde gösteren 3 bin 500 sürücü kursu faaliyet gösterirken yaklaşık 200 bin kişiye de kazanç ve ekmek kapısı olmuştur. Ülkemizdeki sürücü kursları sayısı giderek artmakta ve sektör gelecek dönemde çok daha iyi noktalara ulaşacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sürücü Kursu, açılış kurdelesi törene katılan protokol üyeleri tarafından birlikte kesilerek hizmete açıldı.

oz-kavaklilar-motorlu-tasit-suruculeri-kursu-kavak’ta-genis-katilimli-bir-torenle-acilarak-hizmet-vermeye-basladi-44.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.