Kavak Belediyesi Vatandaşın Yanında

Kavak Belediyesi Vatandaşın Yanında

Kavak Belediyesi, sokağa çıkma yasağı nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşların tüm yaşamsal ihtiyaçlarını evlerinde karşıladı.

A+A-

Samsun dahil olmak üzere 31 şehre getirilen sokağa çıkma yasağının ardından harekete geçen Kavak Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların başta ekmek, olmak üzere çeşitli yaşamsal ihtiyaçlarını evlerine servis yaparak karşıladı. Tüm ekipleri ile vatandaşın hizmetinde olduklarını söyleyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ”Belediye olarak tüm birimler ile görevde ve vatandaşın hizmetindeyiz. Hiç kimsenin mağdur olmadan hizmet alması için her türlü önlemi aldık ve işimizin başındayız.” dedi
 

Özellikle yasak nedeniyle sokağa çıkamayanların temel ihtiyaçlarının karşılanması için Zabıta Müdürlüğü Ekipleri’nin günün her saati vatandaşların hizmetinde olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu, “İlçede hiç kimsenin sokağa çıkma yasağı nedeniyle mağdur olmaması adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ayrıca, Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, sokağa çıkma yasağı süresince vatandaşların temel gıda maddesi ekmek başta olmak üzere, ocağını yakacağı tüp gaza kadar ihtiyaç duydukları yaşamsal tüm ihtiyaçlarına ulaşmaları için her türlü yardım ve desteği sağlıyorlar. Bizler vatandaşa bir telefon kadar uzağız.”dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.