Karısını ve kayınpederini öldüren polis, aynı silahla intihar etti

Karısını ve kayınpederini öldüren polis, aynı silahla intihar etti

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde polis memuru Serkan Eke, eşi Eda Eke ve kayınpederi Yakup Ortaburun'u öldürdükten sonra hayatına son verdi. Olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

A+A-

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde polis memuru Serkan Eke, eşi Eda Eke ve kayınpederi Yakup Ortaburun'u öldürdükten sonra hayatına son verdi. Olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Polis memuru Eke'nin özel harekatta görev yaptığı, 1 ay önce şark görevinden döndüğü belirtildi.

Elmadağ'da yaşanan olayda polis memuru Eke, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi ve kayınpederinin içinde bulunduğu aracı ilçe girişinde durdurdu. Eke ile eşi ve kayınpederi, araçlarından inerek tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmada Serkan Eke, önce eşini ve kayınpederini, ardından kendisini tabancayla vurdu.

3'Ü DE ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Polis memuru Eke'nin özel harekatta görev yaptığı, 1 ay önce şark görevinden döndüğü belirtildi. Çiftin iki çocuklarının bulunduğu öğrenildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.