Karasamsunspor'un Olimpiyat Projesi Tanıtıldı

Karasamsunspor'un Olimpiyat Projesi Tanıtıldı

Samsun İlkadım’da bulunan Karasamsunspor Kulübü tarafından başlatılan ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İliikiler Genel Müdürlüğü tarafından da desteklenen

A+A-

‘10 Branşta Karasamsun’dan Olimpiyatlara Projesi hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Hasan Yıldırım, “Karasamsunspor olarak 6-16 yaş arasında ki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu projeyi başlattık.
Samsun İlkadım’da bulunan Karasamsunspor Kulübü tarafından başlatılan ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İliikiler Genel Müdürlüğü tarafından da desteklenen ‘10 Branşta Karasamsun’dan Olimpiyatlara Projesi hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Hasan Yıldırım, “Karasamsunspor olarak 6-16 yaş arasında ki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu projeyi başlattık. Basketbol, Futbol, Satranç, Okçuluk, Buz Pateni, Atletizm, Halter, Bocce, Curling, ve Bowling olmak üzere 10 branşta sporcu yetiştireceğiz. Futbol branşın da 250 lisanslı sporcumuz var. Yaz Okulları döneminde bu sayı 400’ü buluyor. A Takımımız Samsun Süper Amatör’de mücadele ediyor. Kurum takımları ile yarışıyoruz. Kurumların semt takımlarına rakip değil destek vermesi gerekir” dedi.


''Başkan Demirtaş,Spora önem veriyoruz''

Proje tanıtım toplantısından konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ''Sağlıklı bir toplumun oluşmasında spor çok önemli. Belediye olarak gençlere ve spora büyük önem veriyoruz. Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan kurtardığını düşünüyor ve sporun her branşının desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Spor yapmayı insanlarımız arasında ne kadar yaygınlaştırırsak, o kadar sağlıklı bir toplum oluruz" diye konuştu.


''Yoğun katılım sağlandı''

Karasamsun’dan Olimpiyatlara Projesi’nin tanıtım programına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, İlkadım Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Murat Turan, ASKF Şube Başkanı Şener Aydın, Samsun Halk Eğitim Müdürü Murat Yalçınkaya, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri,Muhtarlar Deneği Başkanı Mustafa Öztürk, sporcular ve aileleri katıldı.

samsun-karasamsun-6.jpg www.bafra55.netsamsun-karasamsun-8.jpg www.bafra55.netsamsun-karasamsun.jpg Bafra55.net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.