KARAASLAN’DAN BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET

KARAASLAN’DAN BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, günlerdir yoğun bir şekilde devam eden Samsun programı kapsamında

A+A-

 sırasıyla Ondokuz Mayıs, Bafra, Alaçam, Yakakent, Atakum ve İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezleri’nin açılışlarına katıldı, çeşitli ziyaretler vesilesiyle vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyük Buluşmaya Davet

Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda yarın 16.00’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek mitinge tüm Samsun’luları davet eden Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız, Samsun’umuzu çok seviyor çünkü burası ilk adım şehridir ve burası 17 yıl boyunca tüm seçimlerde AK Parti’mize en güçlü desteği vermiş şehirlerimizdendir. Sn. Genel Başkanımız’ın Aday Tanıtım Toplantımız’ın ardından Miting vesilesiyle şehrimize kısa süre içerisinde yeniden teşrif edecek olması Samsun’umuza gönülden bağlı olduğunun bir göstergesidir. Samsun’a her zaman büyük önem veren Cumhurbaşkanımız’ı hemşehrilerimizle birlikte büyük bir coşku ile karşılayacak, Milli Mücadele’nin ilk adım şehrine yakışan rekor bir katılım ile yeniden tarih yazacağız. Ülkemizin geleceği açısından önemli bir eşik olan bir dönemde gerçekleşecek olan bu buluşmanın Samsun ve ülkemiz adına çok önemli olduğuna inanıyor, yarın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz mitinge tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.

“Hedefimiz, Hizmetlerimizi Kesintisiz Sürdüreceğimiz Desteği Kazanmak”

Sabahın erken saatlerinde başlayarak gecenin geç vakitlerine kadar devam eden programlarında katılımcılara hitap eden Karaaslan, 31 Mart seçimlerinin tarihi bir önem taşıdığına dikkat çekerek, “Biz, siyaseti Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Günlerdir, her gün birkaç farklı ilçemizde bulunmak suretiyle gerçekleştirdiğimiz yoğun programlarımızda milletimizle bir araya geliyoruz. Saha çalışmalarımız sırasında hemşehrilerimizin ülkemize dair umudunu ve heyecanını görüyoruz. Yolumuz, milletimize hizmet olduğu için aşkla yürüyoruz. Hedefimiz seçimlerde kazanmak ya da kaybetmemek meselesi değildir, milletimize hizmetlerimizi kesintisiz sürdüreceğimiz en yüksek desteği kazanmaktır. Söz konusu vatan, istiklal ve istikbalimiz, aydınlık geleceğimize dair güçlü hedeflerimiz, umutlarımız olunca ayrılık gayrılık tanımayız. Tarih şahittir ki, bugüne kadar tüm tehditler karşısında bir olduk, iri olduk, birlikte Türkiye olduk ve bütün badirelerin üstesinden böyle geldik. Beka meselesi olarak gördüğümüz seçim sürecinde karşımıza çıkarılan tüm engelleri de Cumhur İttifakı birlikteliğiyle aynı ruhla aşacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.