KARAASLAN: ÜLKEMİZ, EMEK VERENLERİN ÇABALARIYLA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

KARAASLAN: ÜLKEMİZ, EMEK VERENLERİN ÇABALARIYLA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Emek ve alın teri ile ekonomimizin büyümesine ve toplumumuzun refah seviyesinin yükselmesine katkı sunan işçi ve emekçilerimiz üretimin her aşamasında, çeşitli sektörlerde özveriyle çalışarak ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefine adım adım ilerlemesinde önemli rol üstlenmektedir.

Emekçinin hakkının alnının teri kurumadan teslim edilmesini öğütleyen yüce bir dinin, müreffeh gelecek için değer üreten her çabanın saygınlığına inanan, üretim ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışın mensuplarıyız.

Bu bilinçle AK Parti olarak göreve geldiğimiz günden bu yana işçilerimizin çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesi, sosyal kazanımlarının genişletilmesi ve istihdamı teşvik edici programların hayata geçirilmesi noktasında önemli adımlar attık, ücretten sosyal haklara kadar geniş bir yelpazede emekçilerimizin karşılaştıkları sorunların çözülmesi hususunda güçlü bir irade ortaya koyduk. Bir yandan işsizlikle kararlı mücadelemizi sürdürürken öte yandan İstihdam Seferberliği ile milyonlarca vatandaşımızın istihdama katılmasını sağladık.

Tüm dünyayı etkileyen ve pek çok ülkede ekonomik ve sosyal sorunları beraberinde getiren koronavirüs salgını ile her alanda üretimin öneminin daha iyi anlaşıldığı bir dönemi yaşıyoruz. Türkiye olarak bu süreçte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü koordinasyonunda devletimizin ilgili tüm kurumları üreticilerimizi korumak, üretimin aksamaması ve istihdam kaybının önüne geçilmesi için gerekli önlemleri almış ve başarılı bir yönetim ortaya koymuştur.

Sosyal devlet olmanın gereğiyle toplumumuzun tamamını kapsayan ve özellikle çalışma hayatında istihdamın korunmasını merkeze alan hamleler yaptık. Çalışan kesimi korumak amacıyla 3 ay süreyle işten çıkarmaların yasaklanması, işsizlik ödeneği, kısa çalışma ödeneği gibi destekleri bu dönemde hayata geçirdik, İşsizlik Fonu’nu güçlendirdik. Tüm çalışan kesimin yanında olduk. Sn. Cumhurbaşkanımızın öncülük ettiği “Milli Dayanışma Kampanyası” ile “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdik. Covid-19 sonrası alınan tedbirler ve her alanda emek verenlerin çabalarıyla ülkemiz büyümeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle toplumsal barış ve kardeşlik ortamında geçmesine vesile olması dileklerimle işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.