Karaaslan Havza'da Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Karaaslan Havza'da Değerlendirme Toplantısına Katıldı

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Samsunun Havza ilçesinde düzenlenen Havza, Ladik, Kavak,Vezirköprü ve Asarcık  ilçeleri değerlendirme toplantısına katıldı.

A+A-

Özdemir ziyaretlerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a teşekkür ederek kılıç hediye etti

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan değerlendirme toplantısı öncesi AK Parti Havza İçe Başkanlığını ziyaret ederek burada bir süre Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve partililer ile sohbet etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan daha sonra Havza Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Havza, Ladik, Kavak,Vezirköprü ve Asarcık  ilçelerinde devam eden yatırımların mevcut durumu ve hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler hakkında değerlendirme toplantısına geçti.

Burada Karaaslan’ı Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı karşıladılar.

Daha sonra değerlendirme toplantısına geçildi.

Değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan toplantının daha verimli olması adına bölgesel olarak düzenlediğini belirterek; “2020 ilk ayında bu toplantıyı düzenledik ki yeni bir başlangıcı yeni bir bakış açısı sirayet edecek şekilde yapalım. Seçimde vaat ettiklerimiz var,  seçim kampanyasında konuştuklarımız var. Önceki dönem belediye başkanlarımız var,  yeni seçilen belediye başkanlarımız var, ilçe başkanlarımız var. Burada ne noktadayız, ne gibi sıkıntılarımız ve Ankara ile çözülmesi gerekenleri konuşacağız. Bir vizyon çizip ilçemiz için en önemli sorunları tespit etmek için toplandık. Önümüzdeki döneme dair vizyonunuz, hedeflerinizi görüşmek için bir aradayız.” Dedi.

Daha sonra sırası ile Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir başta olmak üzere, Kavak, Ladik, Asarcık ve Vezirköprü Belediye başkanları ile Ak Parti İlçe Başkanları ilçede devam eden yatırımlar ile 2020 yılında yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler aktardılar.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı, Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve ilçelerin Ak Parti İlçe Başkanları katıldılar.

Toplantı sonrası Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in düzenlediği tirit programına geçildi.

Özdemir burada ziyaretlerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a teşekkür ederek kılıç hediye etti.

Karaaslan, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ladik Belediye Başkanı  Nurhan Yapıcı Özel, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve beraberindekiler ile birlikte Şırnak'ın İdil ilçesinde, PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP) imha edilmesi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Kemal Sayar’ın Gidirli Mahallesinde ikamet eden Babası Mehmet Sayar’ı ziyaret ederek taziyelerini iletti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Mehmet Saya’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın selam ve taziye dileklerini ileterek her zaman yanalarında oğlunu belirtti.

Mehmet Sayar ise Karaaslan ve beraberindekilere teşekkür ederek; “Acımız büyük ama vatan sağ olsun.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.