’Kara Bela’ İzmirlilerle Gala Yaptı

’Kara Bela’ İzmirlilerle Gala Yaptı

’Kara Bela’ İzmirlilerle Gala Yaptı

A+A-

Merakla beklenen yılın komedisi “Kara Bela” filminin İzmir galası, Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. Gala öncesinde oyuncular ziyaretçiler ile söyleşide buluştu.
Sezonun merakla beklenen komedi filmi Karabela, İstanbul’un ardından İzmir’de de gala yaptı. Yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak’ın yaptığı filmin İzmir Galası, bugün İzmir Optimum Outlet’te gerçekleştirildi. Komedi dünyasının ünlü isimleri Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Cihan Ercan’ın başrollerini paylaştığı filmin ekibi, İzmirli sevenleri ile söyleşi de buluştu. Oyunculara büyük ilgi gösteren İzmirliler, Optimum Outlet’i doldurdu. Oyuncular İzmir’de olmanın mutluluğunu dile getirirken İzmirli sinema severler oyuncuların bol bol fotoğrafını çekip oyuncularla fotoğraf çektirdi. Filmin oyuncuları, güzel oyuncu Seda Bakan öncülüğünde İzmirliler ile selfie çektirdi. AVM meydanında yapılan söyleşiden sonra film gösterimi için oyuncular ve İzmirli sinema severler film salonuna geçti.
FİLMİN KONUSU
Hayatı hep kuralına göre yaşamış Kudret’in düzeni yaşadığı sürpriz olaylarla tepetaklak olur. O da çok sevdiği arabasına atlayıp Antep’e doğru yola çıkar. Yolculuk boyunca hem arabasının hem de Kudret’in başına gelmeyen kalmaz. Kudret yüzlerce kilometrenin sonunda hem dostluğun önemini keşfedecek hem de kuralsız yaşamın keyfini öğrenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.