Kapıkayafest'in Ölümsüzleştirilen Anları Ödüllendirildi

Bafra Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğiyle 26-30 Temmuz tarihleri arasında Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali'nde düzenlenen “Kapıkayafest Fotoğrafçılar Maratonu” yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğiyle 26-30 Temmuz tarihleri arasında Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali bünyesinde düzenlenen “Kapıkayafest Fotoğrafçılar Maratonu” yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Kapıkayafest Fotoğrafçılar Maratonu sergi açılışında konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Büyük zaferimizin 100. Yılında “Cumhuriyet” temasıyla düzenlediğimiz Kapıkaya Festivali’nde gerçekleştirdiğimiz fotoğraf yarışmasında Kapıkaya’nın eşsiz güzelliğiyle kadrajını süsleyen fotoğraf tutkunlarımıza ödüllerini takdim ettik. Birbirinden güzel eserleri Bafra’mızın tanıtımında kullanmak üzere belediye arşivimize kazandırdık. Bu doğrultuda emek vererek dereceye giren yarışmacılarımızı kutluyor, fotoğraf yolculuklarında başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen TFSF 2023-069 No’lu fotoğraf yarışmasında 33 fotoğrafçının gönderdiği 129 fotoğraf arasından yapılan değerlendirmede dereceye giren 26 eser Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ödül töreni ve sergi ile taçlandırıldı.

Ödül töreninde “Paraşüt 1” adlı fotoğrafla birincilik ödülüne layık görülen ve yarışmaya Giresun’dan katılan Ömer Ermiş’e ödülünü Bafra Belediye Başkanı Kılıç takdim etti.

“Seyir” adlı fotoğrafı ile ikinci olan ve yarışmaya Samsun’dan katılan Aydın Tutaş’a ödülünü AK İlçe Başkan Vekili Yusuf Yayla, “Bir Kürek Daha” adlı fotoğrafı ile üçüncü olan Yavuz Kabaoğlu’na ise ödülünü MHP İlçe Başkanı Emin Usta, “Zirve Yolu” adlı fotoğrafı ile katılan Yunus Yıldız’a ise Mansiyon Ödülünü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan tarafından verildi. Söz konusu yarışmada ayrıca 20 fotoğraf ise sergileme aldı.

Alparslan Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen ödül töreni ve sergi açılışına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Yusuf Yayla, MHP İlçe Başkanı Emin Usta, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz ve Şaban Hüryaşar, birim müdürleri ve dereceye giren fotoğraf sanatçıları katılım sağladı.

1-221.png2-235.png3-178.png4-123.png5-100.png6-067.png7-043.png8-033.png9-033.png10-033.png11-021.png12-021.png13-018.png14-023.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.