Kapıkaya'da Cumhuriyet Çoşkusu

Kapıkaya'da Cumhuriyet Çoşkusu

Bafra'nın Kapıkaya Köyünde Türk bayraklarıyla donatılan okul bahçesine toplanan vatandaşlar cumhuriyetin 94'üncü yılını coşku ile kutladı.

A+A-

Bafra Kapıkaya Kültür Turizm ve kalkınma Derneği tarafından organize edilen, 29 Ekim Cumhuriyet Kutlamaları yine coşkulu geçti. Kutlamalara Ak Parti Samsun Millet Vekili Av. Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ziraat odası Başkanı Osman Tosuner, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Köy okulu önünde gerçekleşen programda, gelen konuklara  Etli Pilav ve Kuru fasulye  ikramı yapıldı. Akabinde okul bahçesinde davul zurna eşliğinde geleneksel oyunlar oynandı. Davul Zurna eşliğinde çekilen halaya Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ziraat odası başkanı Osman Tosuner’de eşlik etti.

Kapıkaya mahallesi Muhtarı Bahri Bozok,”Kapıkaya köyümüzde geleneksel olarak cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bu yıl 94.ncüsünü kutladığımız cumhuriyet bayramında yine gururlu ve onurluyuz. Çünkü bizler mübadil köyleri olarak bu gururu köylerimize taşıyoruz.94 yıllık koca çınar her yıl daha güçlü, daha dinamik olarak dosta düşmana birlik mesajı veriyor. Bizlerde bu çınarın bir yaprağı olabiliyor isek ne mutlu bizlere. Tüm halkımızın bayramını kutluyoruz. Davetimize gelip bizleri onure eden herkese teşekkür ediyoruz.”

kapikayada-cumhuriyet-coskusu-004.jpegkapikayada-cumhuriyet-coskusu-005.jpegkapikayada-cumhuriyet-coskusu-006.jpegkapikayada-cumhuriyet-coskusu-007.jpegkapikayada-cumhuriyet-coskusu-008.jpegkapikayada-cumhuriyet-coskusu-009.jpegkapikayada-cumhuriyet-coskusu-010.jpegkapikayada-cumhuriyet-coskusu-011.jpegkapikayada-cumhuriyet-coskusu-012.jpegkapikayada-cumhuriyet-coskusu-013.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.