Kamu-Sen Bafra Temsilciliğinden Kızılaya Kan Bağışı Kampanyası

​​​​​​​Samsun’un Bafra ilçesinde Türkiye Kamu-Sen tarafından Kan Bağışı kampanyası düzenlendi.

A+A-

Türkiye Kamu-Sen Bafra Temsilciği ve Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen program Cumhuriyet Meydanı Kaymakamlık binası önünde gerçekleşti.

Konu ile ilgili konuşan Türkiye Kamu-Sen Bafra Temsilcisi Hakan Eroğlu “Türkiye Kamu Sen Bafra İlçe Temsilciliği olarak Kızılay ile bir işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyası organize ettik. Ev sahipliğini yapmış olduğumuz kampanya bugün itibari ile saat 10.00’da başladı ve 18.00’a kadar devam edecek. 5 gün boyunca da aracımız burada olacak.

Bizler Türkiye Kamu-Sen İlçe Temsilciliği olarak Türkiye Kamu Sen kan veriyor herkese umut oluyor parolası ile bu yola çıktık. İnşallah vatanımıza milletimize hayırlı olur” dedi.

Düzenlenen Kan Bağışı programına Türkiye Kamu-Sen Bafra Temsilcisi Hakan Eroğlu’nun yanı sıra MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, yönetim kurulu üyeleri, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, yönetim kurulu üyeleri, TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Sami Keskin, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Halim Tutku, Türk Eğitim Sen Yönetim kurulu üyeleri, Kamu-Sen e bağlı ilçe başkanları, Bafra Din Görevlileri Derneği temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

kamu-sen-bafra-temsilciliginden-kizilaya-kan-bagisi-kampanyasi-1.jpgkamu-sen-bafra-temsilciliginden-kizilaya-kan-bagisi-kampanyasi-3.jpgkamu-sen-bafra-temsilciliginden-kizilaya-kan-bagisi-kampanyasi-2.jpgkamu-sen-bafra-temsilciliginden-kizilaya-kan-bagisi-kampanyasi-4.jpgkamu-sen-bafra-temsilciliginden-kizilaya-kan-bagisi-kampanyasi-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.