Kadir Can ve Yakup Yuvada Kaldı

Kadir Can ve Yakup Yuvada Kaldı

Kadir Can ve Yakup Yuvada Kaldı Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde Şampiyonluk mücadelesi verecek olan 1930 Bafraspor dış transferde olduğu gibi iç transferde de çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde Şampiyonluk mücadelesi verecek olan 1930 Bafraspor dış transferde olduğu gibi iç transferde de çalışmalarına devam ediyor, geçen sezon takım olan başarılı 24 yaşındaki sağ bek Kadir Can Yıldız ile yedek kalecisi 21 yaşındaki Yakup Bayrak’la anlaşarak kadrosunda tuttu.

Transferle ilgili konuşan 1930 Teknik Direktör Mahmut Topal, geçen sezon takımımız olan Bafra’nın öz Evlatları Kadir Can Yıldız’ ve Yakup Bayrak’la bu sezonda anlaşarak kadromuzda tuttuk. İnanıyorum ki bu sene başarılarda onların katkısı büyük olacak. Dış transfer çalışmalarımızda Kulüp Başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetimi ile dirsek teması olarak en az 2 veya 3 futbolcuyu daha kadramuza katarak sonlandırmak istiyoruz. İç transfer de ise çalışmamız sürecek.

İnşallah bu sene Samsun Süper Amatör liginde çok istediğimiz arzuladığımız Şampiyonluk özlemini kadromuza kattığımız çok değer tecrübeli futbolcu kardeşlerimizle başaracağız, bu sene de kadromuzda tutuğumuz başta Bafra’nın öz evlatları olan Kadir Can Yıldız ile Yakup Bayrak’ın büyük emekleri olacak.

Bizlere anlaşırken zorluk çıkarmayan tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum, ilçemizin ve takımımızın çok istediği Bölgesel ( Bal Ligini )onlarla çıkmayı başaracağız dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.