İYİ’LER VALİ KAYMAK’I ZİYARET ETTİ

İYİ’LER VALİ KAYMAK’I ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Samsun İl Yönetimi, Vali Osman Kaymak’ı makamında ziyaret ederek Samsun’a dair programlarını anlattılar.

A+A-

Kuruluşunun ardından ilk olağan kongresini tamamlayan İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı yeni yönetimi ile birlikte Vali Osman Kaymak’ı ziyaret etti. İl Başkanı Ömer Süslü ve ekibine görevlerinde başarılar dileyen Vali Osman Kaymak, Samsun için güzel projelerin üretilerek hayata geçirilmesi gerektiğini ve siyasilerin ve yöneticilerin de Samsun için büyük gayret sarf ettiklerini belirtti.

SAMSUN İÇİN

Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsun’un ekonomik ve sosyal anlamda hak ettiği yerde olmadığını ve bunun için İYİ Parti olarak gece gündüz demeden çalışacaklarını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Ömer Süslü ise, “Siyaset arenasında yeni bir güneş gibi doğduk. Bunu hem Samsun’a hemde tüm Türkiye geneline yaymak için tüm teşkilatlarımız çalışmaktadır. Özellikle Samsun’un Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunda önemli bir yere sahip il olması hasebiyle daha güzel bir konumda olması gerekirdi. Fakat maalesef özellikle ekonomik anlamda hak ettiği özeni görememektedir” dedi.

 

SAMSUNSPOR’DA KONUŞULDU

Ortak değerlerinin Samsun ve Samsunspor olduğunu ifade eden İl Başkanı Süslü, “Valimiz Osman Kaymak’ın Samsunspor ile ilgili yaptığı çalışmalar taktire şahendir. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm Samsunluların da elini taşın altına koyarak Vali Kaymak kadar çalışması ile birlikte Samsun’un en önemli markası olan Samsunspor’un hak ettiği yere taşınacağına inanıyorum” diye belirtti.

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.